Teknoloji devi IBM açıkladı: 5 yıl içinde gerçekleşmesi beklenen 5 gelişme

Teknoloji sektöründe önde gelen bir şirket olan IBM, önümüzdeki 5 yıl içinde gerçekleşmesi muhtemel 5 teknolojik olayı açıkladı.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden olan IBM şirketine göre 5 yıl içinde gerçekleşecek 5 gelişme.
Zihin sağlığını anlamak kolaylaşacak

                                    
                                    
                                    Söylediklerimiz ve yazdıklarımız zihnimizin sağlığı ve fiziksel durumumuz hakkında bize bilgi verecek. Yani söylediklerimiz ve yazdıklarımız analiz edilerek zihinsel hastalıklar tespit edilecek.
Zihin sağlığını anlamak kolaylaşacak Söylediklerimiz ve yazdıklarımız zihnimizin sağlığı ve fiziksel durumumuz hakkında bize bilgi verecek. Yani söylediklerimiz ve yazdıklarımız analiz edilerek zihinsel hastalıklar tespit edilecek.
İnsan gözünün göremediği şeyler görülebilecek

                                    
                                    
                                    Üretilecek yeni nesil görme cihazları ile insan gözünün göremediği ışık ve nesneler görünebilecek. Oldukça ucuz olacağı söylenen teknolojilerle olası tehlikeler de önceden görülebilecek.
İnsan gözünün göremediği şeyler görülebilecek Üretilecek yeni nesil görme cihazları ile insan gözünün göremediği ışık ve nesneler görünebilecek. Oldukça ucuz olacağı söylenen teknolojilerle olası tehlikeler de önceden görülebilecek.
Zihnimizin almayacağı bilgileri depolayacağız

                                    
                                    
                                    Zihnin algılayamadığı fiziksel dünya ile ilgili karmaşık bilgileri yazılımları kullanarak depolayabileceğiz. Yani normalde erişemeyeceğimiz bilgilere erişmiş olacağız.
Zihnimizin almayacağı bilgileri depolayacağız Zihnin algılayamadığı fiziksel dünya ile ilgili karmaşık bilgileri yazılımları kullanarak depolayabileceğiz. Yani normalde erişemeyeceğimiz bilgilere erişmiş olacağız.
Vücudumuza yerleştirilen bir mikroçip hastalığımızı söyleyecek

                                    
                                    Nanoteknoloji alanında atılacak yeni adımla vücudumuzda dolaşacak mikroçip hastalığımızı anlayacak ve doktora gidip gitmememiz gerektiğini söyleyecek.
Vücudumuza yerleştirilen bir mikroçip hastalığımızı söyleyecek Nanoteknoloji alanında atılacak yeni adımla vücudumuzda dolaşacak mikroçip hastalığımızı anlayacak ve doktora gidip gitmememiz gerektiğini söyleyecek.
Gözle görülmeyen kaynaklardan oluşan çevre kirliliği engellenecek

                                    
                                    Gözle görülmeyen maddelerin çıkarıldığı yerlere yerleştirilecek cihazlar sayesinde gözle görülmeyen gazlardan kaynaklı çevre kirliliği engellenecek.
Gözle görülmeyen kaynaklardan oluşan çevre kirliliği engellenecek Gözle görülmeyen maddelerin çıkarıldığı yerlere yerleştirilecek cihazlar sayesinde gözle görülmeyen gazlardan kaynaklı çevre kirliliği engellenecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >