Seyirciye her seferinde 'keşke yeniden çekilse' dedirten 6 dizi

Ezel

Günümüzün en popüler yayınlarından biri şüphesiz eski dizilerin yayınlanması. Biz de sizler için, her izleyişimiz sırasında keşke yeniden yayınlansa dediğimiz 6 eski diziyi bir araya getirdik.

Eski diziler, hem duygusal hisler barındırır hem de geçmişe dönüp bugünle kıyaslama yapabilmemizi sağlar.

Fakat bazı diziler var ki, aradan yıllar da geçse hep aynı tadı verir hatta keşke yeni bölümleri çekilse de izlesek dedirtir.

Sizler için, hem sosyal medyadan gelen tepkiler hem de eski bölümlerinin aldığı izlerlik ölçütünü baz alarak, tekrar bölümleriyle keşke yeniden çekilse dedirten 6 diziyi derledik:

Avrupa Yakası

                                    YouTube üzerinden yayınlanan tekrar bölümleri yorum patlaması yapan, adına birden fazla sosyal medya hesabı açılan bir dizi Avrupa Yakası. Yeniden başlasa reytinglerde uçacağı kesin. Nitekim sevgili editörünüz de yeniden başlaması taraftarı olanlardan.
Avrupa Yakası YouTube üzerinden yayınlanan tekrar bölümleri yorum patlaması yapan, adına birden fazla sosyal medya hesabı açılan bir dizi Avrupa Yakası. Yeniden başlasa reytinglerde uçacağı kesin. Nitekim sevgili editörünüz de yeniden başlaması taraftarı olanlardan.
Cennet Mahallesi

                                    Feratlar ve küpekler giremez repliğini bizlere ezberleten dizi. Hikayesinin absürt olduğunu bilsek dahi izlemekten vazgeçmezdik. Nitekim Show Max'te yayınlanan tekrar bölümlerini de aynı bilinçle izlemeye devam ediyoruz.
Cennet Mahallesi Feratlar ve küpekler giremez repliğini bizlere ezberleten dizi. Hikayesinin absürt olduğunu bilsek dahi izlemekten vazgeçmezdik. Nitekim Show Max'te yayınlanan tekrar bölümlerini de aynı bilinçle izlemeye devam ediyoruz.
Çocuklar Duymasın

                                    Yayınlanmaya halen devam ediyor olsa da, dizi için tek bir görüş hakim; ilk 4 sezonu keşke şu an çekiliyor olsaydı. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayeyi aktarış şekliyle farklı bir konumda olan 4 yıllık dönem, bugün yayınlandığı kanalın en çok izlenen yapımları arasında.
Çocuklar Duymasın Yayınlanmaya halen devam ediyor olsa da, dizi için tek bir görüş hakim; ilk 4 sezonu keşke şu an çekiliyor olsaydı. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayeyi aktarış şekliyle farklı bir konumda olan 4 yıllık dönem, bugün yayınlandığı kanalın en çok izlenen yapımları arasında.
Ezel 

                                    Hayatımıza çeşitli aforizmaları dahil eden, Twitter üzerinden bile eski replikleri ve sahneleri paylaşılan Ezel, bugün yeniden çekilmeye başlansa en çok izlenecek olan yapımlar arasında yer alıyor.
Ezel Hayatımıza çeşitli aforizmaları dahil eden, Twitter üzerinden bile eski replikleri ve sahneleri paylaşılan Ezel, bugün yeniden çekilmeye başlansa en çok izlenecek olan yapımlar arasında yer alıyor.
İkinci Bahar

                                    Türkan Şoray ve Şener Şen'i sinemadan sonra televizyonda bir araya getiren proje olmasıyla da değerli ve özel. Nurgül Yeşilçay ve Ozan Güven gibi isimleri de bizlere kazandırmıştı. Geri dönsün denilendir.
İkinci Bahar Türkan Şoray ve Şener Şen'i sinemadan sonra televizyonda bir araya getiren proje olmasıyla da değerli ve özel. Nurgül Yeşilçay ve Ozan Güven gibi isimleri de bizlere kazandırmıştı. Geri dönsün denilendir.
Tatlı Hayat

                                    Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ı bir araya getiren, izleyenlerin çenesinde gülmekten ağrılar bırakan, Asuman Dabak'ı bize bir başka sevdiren diziydi. Yeniden başlasa keyifle izleneceğine eminiz.
Tatlı Hayat Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ı bir araya getiren, izleyenlerin çenesinde gülmekten ağrılar bırakan, Asuman Dabak'ı bize bir başka sevdiren diziydi. Yeniden başlasa keyifle izleneceğine eminiz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >