Telefona belli süre bakılmadığında para kazandıran uygulama: Hold!

Hold App
Hold App

Hold isimli uygulama, telefona bakılmayan her 20 dakikada bir kredi kazandırarak kredilerin alışveriş kartlarına dönüştürülmesini sağlıyor, detaylar haberimizde.

Birleşik Krallık başta olmak üzere bazı bölgelerde üniversite eğitimi almak için yüksek meblağlar ödemek gerekiyor. Ama tüm koşulları yerine getirip ödemeyi yapan öğrenciler de zaman zaman derslere girmek yerine üniversitelerin sunduğu imkanlardan yararlanmak istiyor.

Para kazandıran mobil uygulama

Hold, basit bir anlatımla telefona bakmadığınız her an puan kazanmanızı ve bu puanı alışverişlerde harcamanızı sağlıyor.
Hold, basit bir anlatımla telefona bakmadığınız her an puan kazanmanızı ve bu puanı alışverişlerde harcamanızı sağlıyor.

Elbette bunun yanı sıra Facebook, Twitter ya da Instagram gibi sosyal mecralarda zaman geçirerek dersleri aksatanlar olabiliyor. İşte tam olarak bu noktada Hold olarak isimlendirilen yeni bir mobil uygulama devreye giriyor. Öğrencilerin aktivitelerini an be an takip eden uygulama, telefona belli süre bakılmadığında kredi kazandırıyor ve bu krediler doğrudan Amazon ya da Caffè Nero gibi mağazalarda kullanılabiliyor. Ayrıca, buna ek olarak toplanan puanların bağışlama gibi bir seçenek de var.

Öğrencileri, akıllı cihazlardan biraz da olsa uzaklaştırmak ve bağımlılığın önüne geçmek isteyen uygulama şu anda Birleşik Krallık, Norveç ve İsveç'te aktif olarak kullanılıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >