Televizyonun sevilen dizisi yeniden ekranlarda!

Cennet Mahallesi
Cennet Mahallesi

Türk televizyonunun sevilen dizisi yeniden ekranlarda olacağının müjdesini verdi!

Ekranların efsane dizilerinden biri olan "Cennet Mahallesi" yeni bölümleriyle dönüyor.

"Cennet Mahallesi"

                                    Başrollerinde Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal, Serhat Özcan, Ümit Yesin ve Şeyla Halis'in yer aldığı, Show TV’nin unutulmaz komedi dizilerinden "Cennet Mahallesi" yeniden ekranlarda yer almaya hazırlanıyor.
"Cennet Mahallesi" Başrollerinde Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal, Serhat Özcan, Ümit Yesin ve Şeyla Halis'in yer aldığı, Show TV’nin unutulmaz komedi dizilerinden "Cennet Mahallesi" yeniden ekranlarda yer almaya hazırlanıyor.
"Eğleneceksen Gel" oldu!

                                    Yeni adıyla ve yeni bölümleriyle ekrana dönmesi planlanan dizinin başrollerinde ‘Evleneceksen Gel’ programının evlenme adaylarından olan Solmaz Çiros ile Kaan Güvenilir yer alıyor. Kadronun çoğu ismi de, ‘Evleneceksen Gel’ programının evlenme adaylarından yer alıyor. Dizinin ismi ‘Eğleneceksen Gel’ olarak belirlendi. Çekimlerine başlanılan ‘Eğleneceksen Gel’ dizisinin Show TV’de ekrana gelmesi bekleniyor.
"Eğleneceksen Gel" oldu! Yeni adıyla ve yeni bölümleriyle ekrana dönmesi planlanan dizinin başrollerinde ‘Evleneceksen Gel’ programının evlenme adaylarından olan Solmaz Çiros ile Kaan Güvenilir yer alıyor. Kadronun çoğu ismi de, ‘Evleneceksen Gel’ programının evlenme adaylarından yer alıyor. Dizinin ismi ‘Eğleneceksen Gel’ olarak belirlendi. Çekimlerine başlanılan ‘Eğleneceksen Gel’ dizisinin Show TV’de ekrana gelmesi bekleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >