Televizyonun yeni yüzü: TV100

TV100 kanalı iddialı isimlerle anlaştı.
TV100 kanalı iddialı isimlerle anlaştı.

3N Medya grubu çatısında yayın hayatına başlayacak olan yeni haber kanalı TV100'ün, Türksat 4A frekansları duyuruldu. Kanalın, Okan Bayülgen başta olmak üzere birçok ünlü isimle anlaşmaya vardığı belirtildi. Balıkesir'in yerel bir televizyon kanalı olan TV100, ulusal anlamda yayın haklarına sahip olacak bir televizyon kanalı haline getirilecek.

Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya çatısı altında kurulan TV100 kanalının yayın günü yaklaşıyor. 3N Medya'nın yeni haber kanalı TV100’ün kadrosuna, deneyimli isimler yer alıyor. Okan Bayülgen'in yeni programını yapacağı kanalın afişi yayınlandı.

TV100 iddialı isimlerle anlaştı

TV100 kanalı, Seren Serengil, Okan Bayülgen, Cengiz Semercioğlu gibi isimleri bünyesine kattı. İddialı olan kanalın ise afişi bugün görücüye çıktı. Serengil ve Semercioğlu ile daha önce Star TV'de yayınladıkları magazin programı ile geri dönecek.

TV100'ün afişi yayınlandı.
TV100'ün afişi yayınlandı.

Okan Bayülgen yeni programa başlıyor

Okan Bayülgen, yeni kanalının tanıtım filminin bir bölümünü sosyal medya hesabından yayınladı.Bayülgen’in programının adı Uykusuzlar Kulübü. Ünlü şovmen Uyukusuzlar Kulubü ile ilgili kısa bir tanıtım yayınladı. Sosyal medyadan paylaştığı tanıtımda yeni programının cumartesi geceleri ekrana geleceğini açıkladı.

Okan Bayülgen'in yaptığı programlar

Okan Bayülgen yıllarca birçok programa imza attı. Bu programlar; Zaga, Herkes Bunu Konuşuyor, Okan Bayülgen Sade Vatandaş ,Televizyon Makinası, Makina'dır. Bayülgen uzun bir aradan sonra yeni yayın hayatına başlayan TV100 ile seyircisinin karşısında olacak.

Okan Bayülgen uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.
Okan Bayülgen uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >