Terör elebaşından NATO'ya küstah sesleniş: Türkiye'ye müdahale edin

​Terör elebaşından NATO'ya sesleniş: Türkiye'ye müdahale edin
​Terör elebaşından NATO'ya sesleniş: Türkiye'ye müdahale edin

FETÖ elebaşı Gülen, Washington Post'taki yazısında, Türkiye demokrasisinin tehlikede olduğunu öne sürerek, NATO'ya müdahale etme çağrısında bulundu.

ABD'nin Washington Post gazetesi, terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'e yine makale yazdırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile görüşeceği gün yayınlanan "Artık bilmediğim Türkiye" başlıklı yazıda terörist FETO, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'deki operasyonlar eleştirilerek darbe girişimini 'üzücü' olarak niteledi.

NATO’ya yalvar yakar

15 Temmuz'un mimarı olan FETO, Türkiye'nin demokrasisinin tehlikede olduğunu öne sürerek, Batı'ya ve NATO'ya acil müdahale çağrısı yaptı.

NATO'ya yalvarırcasına ifadeler kullanan Gülen, "Önümüzdeki NATO zirvesi bunun için bir fırsat. Batı ve NATO, Türkiye'nin demokrasiye dönmesi için yardım etmeli" ifadelerine yer verdi.

Terör elebaşı, Türk halkına yardım beklediği iftirası da attı

Türkiye halkının Avrupalılardan yardım beklediğini söyleyerek iftira atan terör ele başı Gülen, NATO'nun üyesi olduğu Türkiye'ye müdahale etmesi gerektiğini yineleyerek, bunun NATO'ya ait bir sorumluluk olduğunu savundu.

Açıklamalarında sık sık duygu sömürüsü yapan terörist Gülen, yazısında da, "Muhtemelen Türkiye'nin örnek bir demokrasi olduğunu görecek kadar yaşamayacağım. Ancak çok geç olmadan bu otoriterliğin azalması için dua ediyorum" diyerek sömürüye devam etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >