The Crown dizisinin yeni sezonuna 'Lady Diana' dahil olacak

Lady Diana 1997 yılında hayatını kaybetti.
Lady Diana 1997 yılında hayatını kaybetti.

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in hayatını konu alan, Netflix'in orijinal dizisi The Crown'a üçüncü sezon itibariyle Lady Diana'nın hayatı dahil olacak. Prenses Diana'nın aile içerisinde olduğu kısımların anlatılacağı dizide Diana'yı kimin oynayacağı ise merak konusu oldu. Gelen bilgilere göre dizinin ekibi genç ve yetenekli bir oyuncu bulmak için aramalara başladı.

Dijital yayın platformu Netflix'in orijinal yapımlarından biri olan, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in hayatını konu alan The Crown dizisi yayınlandığı günden itibaren dikkat çekmeyi başardı. Dizideki dikkat çekici bir diğer gelişme deLady Diana'nınüçüncü sezonda yer alacak olması. 1997 yılında Paris'te geçirdiği bir trafik kazası sonrası ölen Diana'nın hayatının da diziye konu olması heyecan yarattı.

Lady Diana'yı kim oynayacak?

Üçüncü sezon çekimleri geçtiğimiz ay biten dizi, yeni sezonuyla Temmuz itibarıyla yayında olacak. Kraliçe 2. Elizabeth'i Olivia Colman, Prenses Margaret'i ise Helena Bonham-Carter canlandıracak. Diğer yandan dördüncü sezonun kadrosunu oluşturmaya başlayan The Crown ekibinin gündemindeki başka bir konu da Lady Diana'yı hangi aktrisin oynayacağı.

The Crown dizisinden bir kare.
The Crown dizisinden bir kare.

Genç bir isim aranıyor

The Sun'ın haberine göre bu rol için ilanlar çıkıldı. Genç ve yetenekli bir aktris aranıyor. Hem komedi oynayabilmeli, hem umutsuzluğun ve yalnızlığın duygusunu sonuna kadar geçirebilecek biri aranıyor

Lady Diana'nın 18. yaşından 22. yaşına kadar geçen süreyi oynayacak oyuncudan beklentiler çok büyük. Little Drummer Girl'ün Florence Pugh'ı ve Bohemian Rhapsody'nin yıldızı Lucy Boynton konuşulan isimler arasında fakat her an değişebilir.

Lady Diana.
Lady Diana.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >