Thodex'in sahibi Özer'in koruma tuttuğu ortaya çıktı

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer
Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer

Thodex kripto para borsasıyla yaklaşık 400 bin kullanıcının toplamda 2 milyar dolarıyla Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Faruk Fatih Özer’in emekli bir polisi yakın koruma tuttuğu belirtildi.

Piyasadan topladığı 2 milyar dolarla Arnavutluk'a kaçtığı öne sürülen Faruk Fatih Özer'in emekli bir polisi yakın koruma tuttuğu, işlerinin kötü gittiği son dönemde de korumasını yanından hiç ayırmadığı ortaya çıktı.

Hürriyet'in aktardığı habere göre; Özer’in 8 ay önce Maslak’taki bir plazada aylığı 15 bin TL’ye bir home ofis kiraladığı, işlerini buradan yürüttüğü belirtildi. Aralarında milyonluk araçların da olduğu otomobilleri de rezidansın garajındaydı ancak Özer’in Arnavutluk’a kaçarken geride bıraktığı otomobillerinin kendi üzerine kayıtlı olmadıkları tespit edildi.

Thodex soruşturmasını yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özer’in şirketinin 120’den fazla ülkede faaliyet gösterdiğini açıkladı.

  • Ne olmuştu?
  • Sosyal Medya: 'Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık vakası'

    Yaklaşık 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddia edilen kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'ta olduğu tespit edilmişti.
  • Arnavutluk'a kaçan kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Kırmızı Bülten çıkarıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özer'in yakalanması için Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Cuci ile telefonda görüştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >