Togg'un ön siparişi için son gün: Çekiliş tarihi 29 Mart

Togg
Togg

Bugün Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un satışa sunulacak ilk modeli olan T10X'in ön sipariş süreci bitiyor. Ön sipariş alımı 22.00'ye kadar sürecek. 29 Mart'ta ise çekiliş gerçekleşecek.

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş süreci bugün sona eriyor.

Ön sipariş sürecinde ön ödeme için banka yoluyla e-Cüzdan’a yapılacak transferler, bugün saat 17.00’ye kadar işleme alınacak ve saat 22.00’de sipariş sistemi kapanacak.

Togg'un noter huzurunda gerçekleşecek dijital çekiliş tarihi ise 29 Mart olarak belirlendi.

Yoğun talep nedeniyle araç sayısı artırıldı

T10X için verilen ön siparişin 7 günde 100 bini geçmesi üzerine harekete geçen Togg, daha önce 12 bin adet olarak açıkladığı 2023 yılı için çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 20 bin olarak güncelledi.

20 bin kişi yedek listede

Togg ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak.

2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecekler.

Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecekler. Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >