Tokat-Sivas yolunda korkunç kaza: Kamyonet ile kamyon çarpıştı, Bir ölü, iki yaralı

Tokat-Sivas kara yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, iki sürücü ise yaralandı. Olay, sabah saatlerinde Çamlıbel Geçidi’nde meydana geldi. Kazaya karışan kamyonet ve kamyonun sürücüleri hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden kişinin cenazesi morga götürüldü.
Tokat-Sivas kara yolunun Çamlıbel Geçidi mevkiinde 21 Aralık sabahı bir trafik kazası yaşandı. Selim Bozkurt yönetimindeki 38 AAV 895 plakalı kamyonet, Tokat yönünden Sivas istikametine ilerlerken kontrolden çıkarak, karşı yönden gelen Ethem Yalçın’ın kullandığı 58 AGA 223 plakalı kamyonla çarpıştı.
Kazada kamyonette bulunan Hayrettin Kıraç (32) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücüler Bozkurt ve Yalçın ise yaralı olarak ambulanslarla Tokat’taki hastanelere kaldırıldı.
Sağlık yetkililerinin aktardığı bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor. Kıraç’ın cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Tokat Devlet Hastanesi morguna teslim edildi.
Soruşturma başlatıldı
Kaza sonrası Tokat-Sivas kara yolunda trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Yetkililer, sürücülerin ve araçların durumu hakkında detaylı soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.
