Tolga Çevik'ten sır dolu itiraf! "Çaresizlikten oldu"

Çevik
Çevik

Ünlü oyuncu Tolga Çevik'ten ilginç itiraf:! "Çaresizlikten ortaya çıktı"

Hülya Avşar'ın programına konuk olan Tolga Çevik'ten ilginç itiraflar geldi.

Dikkat çeken itiraflarda bulundu!
Hülya Avşar'ın Star TV'de yayınlanan "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programına konuk olan Tolga Çevik, dikkat çeken itiraflarda bulundu.
Dikkat çeken itiraflarda bulundu! Hülya Avşar'ın Star TV'de yayınlanan "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programına konuk olan Tolga Çevik, dikkat çeken itiraflarda bulundu.
"Çaresizlik beni bu formata itti"
Tolga Çevik 10 yıldır ekranlarda tek başına sürdürdüğü doğaçlama tiyatro oyununu anlatırken “Çaresizlik beni böyle bir formatı yapmaya itti” açıklamasında bulundu.
"Çaresizlik beni bu formata itti" Tolga Çevik 10 yıldır ekranlarda tek başına sürdürdüğü doğaçlama tiyatro oyununu anlatırken “Çaresizlik beni böyle bir formatı yapmaya itti” açıklamasında bulundu.
"Pişman olacaklar; ama çok geç olacak"
Botoks yaptıranları ağır sözlerle eleştiren Çevik, “Oyuncunun sermayesi yüzündeki çizgilerdir. O çizgileri kaybetme çalışmalarını anlayamıyorum, pişman olacaklar ama çok geç olacak” açıklamasında bulundu.
"Pişman olacaklar; ama çok geç olacak" Botoks yaptıranları ağır sözlerle eleştiren Çevik, “Oyuncunun sermayesi yüzündeki çizgilerdir. O çizgileri kaybetme çalışmalarını anlayamıyorum, pişman olacaklar ama çok geç olacak” açıklamasında bulundu.
Bu akşam ekranlarda!
Tolga Çevik’in konuk olduğu Avşar kızının programı “Bir Hülya Avşar Sohbeti” Cuma akşamı saat 00:15’te ekranlarda yayınlanacak.
Bu akşam ekranlarda! Tolga Çevik’in konuk olduğu Avşar kızının programı “Bir Hülya Avşar Sohbeti” Cuma akşamı saat 00:15’te ekranlarda yayınlanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >