Tolga Güleryüz'ün son görüntüsü ortaya çıktı

Amasya kaza
Amasya kaza

Baş Belası isimli tiyatro oyununun oyuncularını taşıyan minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. Korkunç kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan saatler önce minibüsteyken oyunculardan Tolga Güleryüz’ün Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner'le görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı.

Baş Belası isimli tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs, gece seyir halindeyken bir tıra arkadan çarptı. Amasya- Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon yakınlarında gerçekleşen elim kazada 3 oyuncu hayatını kaybederken aralarında Seksenler dizisi oyuncusu Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise yaralandı.

Üç kişi hayatını kaybetti

Korkunç kazada ilk belirlemelere göre minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tolga Güleryüz'ün minibüsteki son görüntüsü

Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner'le görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Zeynep Gülmez'in eski eşi çıktı

Baş Belası tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz, yapımcılık ve yönetmenlik yapmıştı. Bu zamana kadar birçok projede yer alan Güleryüz, 2015-2017 yılları arasında ünlü oyuncu Zeynep Gülmez ile evli kalmıştı.

Yola çıkmadan hemen önceki görüntüler ortaya çıktı

Kazada yaralanan ve hayatını kaybeden tiyatro oyuncularının Çorum’da yola çıkmadan önce kaydedilen son görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntü tiyatro ekibinin bir akaryakıt istasyonunda mola verdikleri sırada kaydedildi. Görüntülerde oyuncuların kazaya karıştıkları minibüsün yanında bekledikleri görülüyor. Oyuncular turne hakkındaki görüşlerini dile getiriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >