Tolgahan Sayışman: Çocuğumuza Instagram hesabı açmışlar

Tolgahan Sayışman ilk kez babalık heyecanını yaşayacak.
Tolgahan Sayışman ilk kez babalık heyecanını yaşayacak.

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, şu sıralar ilk çocuğunu kucağına almanın hazırlığını yapıyor. Bir erkek bebek bekleyen oyuncu, Almeda Abazi ile geçtiğimiz yıl evlenmişti. Babalık heyecanı ile ilgili olarak, ''Sabırsızlıkla çocuğun gelmesini bekliyoruz'' diyen Sayışman, doğmamış çocuklarına sosyal medya hesabı açan hayranları olduğunu söyleyerek, ''Geç kaldık'' dedi.

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman geçtiğimiz yıl sade bir törenle sunucu Almeda Abazi ile dünyaevine girdi. İlk çocuklarını kucaklarına almak için gün saymaya başlayan çift çocuğuna Efehan adını verecek. Babalık heyecanı hakkında konuşan Sayışman, ''Sabırsızlıkla bekliyoruz'' dedi.

'Sürecin sonuna geldik'

Tolgahan Sayışman yaptığı açıklamada;

"Çocuğu bekliyoruz. Sürecin sonuna yaklaştık. Eşimin doğum sancıları başladı. Önümüzdeki haftadan sonra tetikteyiz. Hamilelik dönemi, benim için keyifli oldu diyebilirim. Zor tarafı Almeda için geçti. Ama o da korktuğumuz kadar zor bir hamilelik süreci geçirmedi çok şükür. Çocuk büyüdü, karnı belirginleşti. Almeda için en keyifli tarafı aşermeydi" dedi.

Almeda Abazi.
Almeda Abazi.

'Geç kaldık'

Tolgahan Sayışman sosyal medyada çocuğun adına hesap alınmasıyla ilgili olarak,

"İnternetten çocuğa dair şeylere bir bakındım. Babama da danıştım. Genel bir bilgiye sahip oldum. Yaşayıp, göreceğiz. Oğlumuza sosyal medya hesabı açmak aklımıza gelmedi. Sonrasında Almeda baktı bizimkinin adına hesaplar alınmış. Geç kaldık'' dedi.

Sosyal medyadan paylaşmışlardı

Çift bebek haberlerini sosyal medya hesabından;

''2018 yilini geride biraktigimiz su anlarda;bu yil icerisinde her zaman yasadigim duygulardan cok daha baska cok daha farkli cok daha ozel bir duyguyu ve bu duyguyu yasadigim ani sizinle paylasarak 2019 yilini iple cekmeye basliyorum.2019 yilinda herkese once saglik , basari ve mutuluk temenni ediyorum.Evlerimizden nese ve huzur eksik olmasin.Allah herkesin gonlune gore versin.Yeni yiliniz kutlu olsun ❤️😊🙏🏻💐🎈 '' sözleriyle vermişlerdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >