Tolgahan Sayışman'ın gazetecilere sitemi "Sanki yüz nakli yaptırdı"

Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi
Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi hakkında çıkan haberlerle ilgili konuştu. Gazetecilere sitem eden Sayışman eşini savundu.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılı Miss Globe Kainat Güzeli eşi Almade Abazi 2017 yılında Los Angeles'da evlenmişti. Çift gözlerden uzak bir şekilde evliliklerini sürdürüyor.

Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi
Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman, önceki gün Etiler'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz hafta Angola'nın başkenti Luanda'ya giden oyuncu gösterilen ilgiden çok memnun bir şekilde ülkeye geri döndü. Luanda’da yayınlanan 'Asla Vazgeçmem' dizisi sayesinde ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Sayışman, "Her şey çok güzel ve keyifliydi. İnsanlar pozitif, güler yüzlü ve sıcak kanlı. Onların sevgisine layık olmaya çalıştım", Afrika'ya giderken birçok kişinin güvenlik konusunda kendisini uyardığını belirten oyuncu, "Hiç tereddüt etmedim" dedi. Geçtiğimiz günlerde estetikli fotoğrafları ortaya çıkan eşi ile ilgili de sitemde bulundu.

"Sanki yüz nakli yaptırmış gibi muamele görüyor"

                                    
                                    Tolgahan Sayışman, eşi Almeda hakkında çıkan haberlerle ilgili, "İki kere burnundan operasyon geçirdi, başka bir müdahale yok. İnsanların ağzı torba değil ki, büzesin. Kendisi de bunu saklamıyor zaten. Bakım yapmayı seviyor. 15 yaşındaki fotoğraflarının gündeme getirilmesinden rahatsız ama bu konuya takılmıyor. Sanki yüz nakli yaptırmış gibi muamele görüyor, ben de onu anlamıyorum" sözleriyle sitem etti.
"Sanki yüz nakli yaptırmış gibi muamele görüyor" Tolgahan Sayışman, eşi Almeda hakkında çıkan haberlerle ilgili, "İki kere burnundan operasyon geçirdi, başka bir müdahale yok. İnsanların ağzı torba değil ki, büzesin. Kendisi de bunu saklamıyor zaten. Bakım yapmayı seviyor. 15 yaşındaki fotoğraflarının gündeme getirilmesinden rahatsız ama bu konuya takılmıyor. Sanki yüz nakli yaptırmış gibi muamele görüyor, ben de onu anlamıyorum" sözleriyle sitem etti.
Almeda Abazi kimdir?

                                    
                                    13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlayan Abazi, üniversite eğitimini de İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde almıştır. Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır.
Almeda Abazi kimdir? 13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlayan Abazi, üniversite eğitimini de İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde almıştır. Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >