TRT dizisinde seti birbirine katan kavga! Başrol oyuncusu diziden atıldı

TRT dizisinde seti birbirine katan kavga! Başrol oyuncusu diziden atıldı

TRT'nin komedi dizisi Kalk Gidelim'de seyirciyi şoke edecek bir ayrılığın yaşandığı iddia edildi.

TRT'nin komedi dizisi Kalk Gidelim'de seyirciyi şoke edecek bir ayrılığın yaşandığı iddia edildi. Dizide, ailenin torunlarından Canberk'i oynayan Onur Seyit Yaran'ın kadrodan çıkartıldığı belirtildi, sebep olarak ise, Yaran'ın oyuncular arasında menajerlerinden dolayı ayrımcılık yapıldığını iddia etmesi gösterildi.

İddiayı gündeme taşıyan ise Haber Türk'ten Mustafa Doğan oldu.

Habertürk​'ten Mustafa Doğan​'ın, "Kalk Gidelim Setinde kavga" başlıklı yazısı şöyle: 

                                    "Kendi yağında kavrulan, oyuncular ve set ekibinin çalışmaktan mutlu olduğu eğlenceli bir iş. Ama duyduğuma göre huzurlu bir ortama sahip dizinin setinde geçenlerde soğuk rüzgârlar esmiş.
Canberk'i canlandıran Onur Seyit Yaran, senarist Baykut Badem'in menajer eşinin oyuncularına daha fazla sahne yazdığını iddia etmiş. Onun sözleri Badem'in kulağına gidince de sette ortalık karışmış."
Habertürk​'ten Mustafa Doğan​'ın, "Kalk Gidelim Setinde kavga" başlıklı yazısı şöyle: "Kendi yağında kavrulan, oyuncular ve set ekibinin çalışmaktan mutlu olduğu eğlenceli bir iş. Ama duyduğuma göre huzurlu bir ortama sahip dizinin setinde geçenlerde soğuk rüzgârlar esmiş. Canberk'i canlandıran Onur Seyit Yaran, senarist Baykut Badem'in menajer eşinin oyuncularına daha fazla sahne yazdığını iddia etmiş. Onun sözleri Badem'in kulağına gidince de sette ortalık karışmış."

                                    "Yaşanan olaylar sonrası, Yaran'ın cumartesi günü yayınlanacak sezon finaliyle diziden çıkarılmasına karar verilmiş.Tüm bu olanlar duyulmasın diye de ekip sıkı sıkı tembihlenmiş ama iki kişinin bildiği, hele hele koca bir setin şahit olduğu sır, sır kalamıyor işte."
"Yaşanan olaylar sonrası, Yaran'ın cumartesi günü yayınlanacak sezon finaliyle diziden çıkarılmasına karar verilmiş.Tüm bu olanlar duyulmasın diye de ekip sıkı sıkı tembihlenmiş ama iki kişinin bildiği, hele hele koca bir setin şahit olduğu sır, sır kalamıyor işte."
Onur Seyit Yaran hakkında
1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.  Emrah Yıldız'ın menajerliğini yaptığı Onur Seyit Yaran, 2016 yılında düzenlenen Best Model of the Turkey ve Best Model of the World birincisi olmuştur.
Haliç Üniversitesi Spor Akademisi bölümünde 4. sınıf öğrencisi olup İngilizce ve Almanca bilmektedir.  Fitness ile ilgilenen Onur Seyit Yaran milli bir satranç oyuncusu olup 8 yıl kadar lisanslı futbol oynamıştır. 
Türkiye birincisi olan başarılı model, Jon Kortejerena,  Francisco Lachowski ve Giovanny Bonamy gibi profesyonel modelleri örnek almakta olup David Beckham'ın hayranı olduğunu belirtmiştir.
1.87 m. boyunda ve 78 kg olan Onur Seyit Yaran, koyu bir Galatasaray taraftarıdır.
Onur Seyit Yaran hakkında 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Emrah Yıldız'ın menajerliğini yaptığı Onur Seyit Yaran, 2016 yılında düzenlenen Best Model of the Turkey ve Best Model of the World birincisi olmuştur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi bölümünde 4. sınıf öğrencisi olup İngilizce ve Almanca bilmektedir. Fitness ile ilgilenen Onur Seyit Yaran milli bir satranç oyuncusu olup 8 yıl kadar lisanslı futbol oynamıştır. Türkiye birincisi olan başarılı model, Jon Kortejerena, Francisco Lachowski ve Giovanny Bonamy gibi profesyonel modelleri örnek almakta olup David Beckham'ın hayranı olduğunu belirtmiştir. 1.87 m. boyunda ve 78 kg olan Onur Seyit Yaran, koyu bir Galatasaray taraftarıdır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >