Trump, İrlanda'daki golf sahasını küresel ısınmadan korumak için duvar örecek

Trump
Trump

ABD Başkanı Donald Trump Doonbeg, İrlanda'daki Trump Şirketler Grubu'na ait olan Trump İnternational Golf Links ve Hotel, Clare İl Meclisi'nden çöreklenmekte olan kum tepelerini korumak kaydıyla 38 ton ağırlığında duvar inşası için izin aldı.

Çevreciler ise bariyerlerin çevredeki doğal kaynaklara zarar verebileceğini söylediler.

Biri 630 diğeri 260 metre uzunluğunda iki duvar 

                                    İrlanda'daki yerel makamlar tarafından verilen izin, Amerikan Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu şirkete, yaban hayatın doğal yaşam alanlarına zarar verebileceği konusunda da uyarıda bulunduğunu açıkladı.
Biri 630 diğeri 260 metre uzunluğunda iki duvar İrlanda'daki yerel makamlar tarafından verilen izin, Amerikan Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu şirkete, yaban hayatın doğal yaşam alanlarına zarar verebileceği konusunda da uyarıda bulunduğunu açıkladı.
Trump daha önce kürsel ısınmanın Çinliler tarafından icat edildiğini iddia etmişti 
Paris Antlaşması'ndan çekilerek iklim değişikliğiyle alakalı radikal kararlar alan Trump, küresel ısınma konseptinin Çinliler tarafından ABD'deki imalatı rekabetçi olmayan bir hale getirmek için yarattığını iddia etti. Trump, 'Teksas'tan Tennessee'ye kadar buz fırtınaları esiyor. Los Angelestayım ve hava buz gibi. Küresel ısınma çok pahalı bir aldatmacadır.' dedi
Trump daha önce kürsel ısınmanın Çinliler tarafından icat edildiğini iddia etmişti Paris Antlaşması'ndan çekilerek iklim değişikliğiyle alakalı radikal kararlar alan Trump, küresel ısınma konseptinin Çinliler tarafından ABD'deki imalatı rekabetçi olmayan bir hale getirmek için yarattığını iddia etti. Trump, 'Teksas'tan Tennessee'ye kadar buz fırtınaları esiyor. Los Angelestayım ve hava buz gibi. Küresel ısınma çok pahalı bir aldatmacadır.' dedi
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >