Trump: 'Mini Mike, deli Bernie'den nefret ediyor'

Arşiv
Arşiv

ABD Başkanı Donald Trump, Demokratların aday adayları Michael Bloomberg ve Bernie Sanders hakkında ilginç tweetler attı. Trump'ın en çok konuşulan ifadesi, "Mini Mike deli Bernie'den nefret ediyor." oldu.

ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat aday adayları Michael Bloomberg ve Bernie Sanders'ı birbirine düşürmek için elinden geleni yapıyor.

Trump bugün Twitter'dan paylaştığı mesajda, "1,62 boyutlarındaki ölü enerji yığını Mini Mike, profesyonel siyasetçilerle sahnede münazara yürütmek istemiyor. O, deli Bernie'den nefret ediyor ve muhtemelen onu yeterli miktarda parayla durdurmayı başaracak. Bernie'nin destekçileri deliye dönecek!" ifadelerini kullandı.

Trump diğer bir tweetinde, "Mini Mike Bloomberg parası olan ama tartışmayı bilmeyen, nüfuzsuz bir EZİK, siz de göreceksiniz. O bana, Jeb 'düşük enerjili' Bush'un minik versiyonunu hatırlatıyor ama Jeb'in siyasi yetenekleri daha iyiydi ve Siyahlara Mini'den daha iyi davranıyordu." diyerek Michael Bloomberg'e saldırmaya devam etti.

  • Trump, Michael Bloomberg'ün boyu kısa olduğu için kendisiyle "Mini Mike" diye dalga geçiyor. Trump, Michael Bloomberg'in 1,62 cm (5 fit 4 inç) olduğunu iddia ederken, Vikipedi'de Bloomberg'ün boyu 1,72 cm (5 fit 8 inç) olarak geçiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >