Tüm bildiklerinizi unutun! Ünlü isimlerin hiç duymadığınız sırları

türk sineması

Onlar eserlerinden de öte, geçmişlerinde bıraktıkları sırlarıyla dikkat çekiyorlar.

Bu listedeki isimler alanlarının en tanınan isimleri kuşkusuz. Yazar, oyuncu, şarkıcı... Ama her biri öncesinde belki savundukları değerlerin tam tersi, belki de bizlere sundukları hikayelerin birebir benzeri sırlara sahip.

Bu içeriğimiz de sizler için seçtiğimiz 7 ismin hiç duymadığınız sırlarını derledik.

Şener Şen

                                    Türk sinema ve tiyatrosunun dev ismi Şener Şen'de bu mesleğine başlamadan önce, minibüs şoförlüğüne varana kadar her işi yapmış. Fakat o en çok öğretmenlik kimliği ile tanınıyor. Bu kare de o yıllardan bir kare.
Şener Şen Türk sinema ve tiyatrosunun dev ismi Şener Şen'de bu mesleğine başlamadan önce, minibüs şoförlüğüne varana kadar her işi yapmış. Fakat o en çok öğretmenlik kimliği ile tanınıyor. Bu kare de o yıllardan bir kare.
Necla Nazır

                                    Türk sinemasının başarılı kadın oyuncularından Necla Nazır, sinema oyunculuğuna başlamadan önce bir fabrika işçiydi. Katıldığı yarışma ile kariyerini ve hayatını da bir anda değiştirdi.
Necla Nazır Türk sinemasının başarılı kadın oyuncularından Necla Nazır, sinema oyunculuğuna başlamadan önce bir fabrika işçiydi. Katıldığı yarışma ile kariyerini ve hayatını da bir anda değiştirdi.
Ferdi Tayfur

                                    Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, filmlerinde bir çok kez çiftliklerde çalışan ve sonrasında şöhret olan adam rollerini oynamıştır. Gerçek şu ki; Tayfur ünlü olmadan önce gerçekten de bir çiftlikte çalışıyordu ve katıldığı ses yarışmasıyla ünlü olmuştu.
Ferdi Tayfur Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, filmlerinde bir çok kez çiftliklerde çalışan ve sonrasında şöhret olan adam rollerini oynamıştır. Gerçek şu ki; Tayfur ünlü olmadan önce gerçekten de bir çiftlikte çalışıyordu ve katıldığı ses yarışmasıyla ünlü olmuştu.
Gülşen Bubikoğlu

                                    Türk sinemasının başarılı isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, yarışmaya katılıp ikinci olmadan önce LCC'den mezun bir mankendi. Elde ettiği ikinciliğin ardından ise mankenliği bırakıp oyunculuğa başlamıştır.
Gülşen Bubikoğlu Türk sinemasının başarılı isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, yarışmaya katılıp ikinci olmadan önce LCC'den mezun bir mankendi. Elde ettiği ikinciliğin ardından ise mankenliği bırakıp oyunculuğa başlamıştır.
Honore De Balzac

                                    Kahve hakkında iki ayrı makalesi olan, sürekli methiyeler düzen Balzac, aşırı kafeinden ölmüştür. Günde 45-50 fincan kahve içtiği bilinen bir gerçekti.
Honore De Balzac Kahve hakkında iki ayrı makalesi olan, sürekli methiyeler düzen Balzac, aşırı kafeinden ölmüştür. Günde 45-50 fincan kahve içtiği bilinen bir gerçekti.
Virginia Woolf

                                    Kadın kimliğine karşı verdiği değer ile tanınıp bilinen Virginia Woolf, 1910 yılında erkek kostümleri giyerek, İngiliz Kraliyet Donanması'na bir komedi gösteri gerçekleştirdi. En soldaki kişi Woolf'un kendisidir.
Virginia Woolf Kadın kimliğine karşı verdiği değer ile tanınıp bilinen Virginia Woolf, 1910 yılında erkek kostümleri giyerek, İngiliz Kraliyet Donanması'na bir komedi gösteri gerçekleştirdi. En soldaki kişi Woolf'un kendisidir.
Kurt Vonnegut

                                    Kurt Vonnengut meşhur olmadan önce bir araba satıcısıydı. Hatta Amerika'nın ilk Saab marka araba satıcısydı demek mümkün olacaktır. Kendisi bu işi 1 yıl yapmıştı.
Kurt Vonnegut Kurt Vonnengut meşhur olmadan önce bir araba satıcısıydı. Hatta Amerika'nın ilk Saab marka araba satıcısydı demek mümkün olacaktır. Kendisi bu işi 1 yıl yapmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >