Tüm dünya bu fotoğrafı konuşuyor

Son günlerde sosyal medyada milyonlarca kişinin paylaştığı limon fotoğrafı hayatınızı kurtarabilir.

Bir kutunun içerisinde 12 adet limon bulunuyor. Ancak limonlar sağlıklı değil her biri deforme olmuş durumda. Peki, bu limonların sırrı ne? İnsanlar neden günlerdir sosyal medya hesaplarından bu görseli paylaşıyor.
12 belirti resmedildi
Grafik sanatçısı Erin Smith Chieze, meme kanserine dikkat çekmek için bu görseli hazırladı. Chieze, meme kanseri semptomlarının hepsini limon üzerinde gösterdi. Meme kanseri nedeniyle göğüste görülen 12 belirti, limonlarla gözler önüne serildi.
12 belirti resmedildi Grafik sanatçısı Erin Smith Chieze, meme kanserine dikkat çekmek için bu görseli hazırladı. Chieze, meme kanseri semptomlarının hepsini limon üzerinde gösterdi. Meme kanseri nedeniyle göğüste görülen 12 belirti, limonlarla gözler önüne serildi.
Kadınlara seslendi
Erin Smith Chieze “Bize bir iyilik yapın, hayatınızla oyun oynamayı bırakın ve kontrollerinizi yaptırın” ifadelerini kullandı.
Kadınlara seslendi Erin Smith Chieze “Bize bir iyilik yapın, hayatınızla oyun oynamayı bırakın ve kontrollerinizi yaptırın” ifadelerini kullandı.
Rekor kırıyor
Genç kadının hazırladığı görsel, Facebook'ta 7 milyondan fazla paylaşıldı.
Rekor kırıyor Genç kadının hazırladığı görsel, Facebook'ta 7 milyondan fazla paylaşıldı.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ferin.chieze%2Fposts%2F10154886143978894&width=500
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >