Tüm zamanların en ikonik gelinlerini görmeye hazır mısınız?

Gelinlik
Gelinlik

İşte tüm dünyanın yakından tanıdığı isimlerin gelinlik modelleri...

Düğün dönemi yaklaşırken bu habere çok ihtiyacınız olacağı kanısındayız. İşte dünyaca ünlü isimler ve onların gelinlik modelleri...

Elizabeth Taylor

                                    
                                    Elizabeth Taylor, Father of the Bride filmi için kos Helen Rose'un tasarladığı bu eşsiz gelinliği, Conrad Hilton'la evlenirken giydi.
Elizabeth Taylor Elizabeth Taylor, Father of the Bride filmi için kos Helen Rose'un tasarladığı bu eşsiz gelinliği, Conrad Hilton'la evlenirken giydi.
Bianca Pérez - Mora Macias

                                    
                                    1971'de Mick Jagger'la evlenen Bianca Pérez-Mora Macias, geleneksel bir elbise yerine beyaz bir döpiyes tercih etti. Bianca'nın elbisesinin terzisi Tommy Nutter'dı.
Bianca Pérez - Mora Macias 1971'de Mick Jagger'la evlenen Bianca Pérez-Mora Macias, geleneksel bir elbise yerine beyaz bir döpiyes tercih etti. Bianca'nın elbisesinin terzisi Tommy Nutter'dı.
Audrey Hepburn

                                    
                                    1954 yılında Mel Ferrer'le evlenen Audrey Hepburn, Pierre Balmain imzalı bu elbiseyi giydi. Hepburn, saçında duvak yerine gül tercih etmişti.
Audrey Hepburn 1954 yılında Mel Ferrer'le evlenen Audrey Hepburn, Pierre Balmain imzalı bu elbiseyi giydi. Hepburn, saçında duvak yerine gül tercih etmişti.
Ava Gardner

                                    
                                    Ava Gardner, 1961 yılında üçüncü eşi Frank Sinatra ile evlenirken halterci yaka, Fontana stili bir elbise tercih etmişti.
Ava Gardner Ava Gardner, 1961 yılında üçüncü eşi Frank Sinatra ile evlenirken halterci yaka, Fontana stili bir elbise tercih etmişti.
II. Elizabeth

                                    
                                    İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, 1946 yılında Prens Philip'le evlenirken, gümüş ipe dizili 10.000 adet inci kullanılan tül işlemeli gelinlik giydi.
II. Elizabeth İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, 1946 yılında Prens Philip'le evlenirken, gümüş ipe dizili 10.000 adet inci kullanılan tül işlemeli gelinlik giydi.
Jacqueline Kennedy

                                    
                                    Jacqueline Kennedy, 1953'te New York'lu tasarımcı Ann Lowe'un hazırladığı uzun etekli gelinliğiyle minik eldivenler ve büyük bir duvak tercih etti.
Jacqueline Kennedy Jacqueline Kennedy, 1953'te New York'lu tasarımcı Ann Lowe'un hazırladığı uzun etekli gelinliğiyle minik eldivenler ve büyük bir duvak tercih etti.
Grace Kelly

                                    
                                    Grace Kelly, 1956'da Prince Rainier ile evlenirken ipek tafta, dantel ve inci işlemeli bir gelinlik giydi. Gelinliği MGM Stüdyoları'nın kostümcüsü Helen Rose tasarladı.
Grace Kelly Grace Kelly, 1956'da Prince Rainier ile evlenirken ipek tafta, dantel ve inci işlemeli bir gelinlik giydi. Gelinliği MGM Stüdyoları'nın kostümcüsü Helen Rose tasarladı.
Yoko Ono

                                    
                                    John Lennon ve Yoko Ono çifti 1969'da evlenirken, Ono beyaz bir mini elbise, şapka ve güneş gözlükleri taktı.
Yoko Ono John Lennon ve Yoko Ono çifti 1969'da evlenirken, Ono beyaz bir mini elbise, şapka ve güneş gözlükleri taktı.
Elizabeth Bowes - Lyon

                                    
                                    Ana Kraliçe Elizabeth Bowes-Lyon, 1923 yılında Kral VI. George'la Westminster Katedrali'nde evlenirken, gelinliğin üzerine uzun bir tül duvak takmıştı.
Elizabeth Bowes - Lyon Ana Kraliçe Elizabeth Bowes-Lyon, 1923 yılında Kral VI. George'la Westminster Katedrali'nde evlenirken, gelinliğin üzerine uzun bir tül duvak takmıştı.
Katie Holmes 

                                    
                                    Katie Holmes ve Tom Cruise çifti 2006 yılında İtalya'da evlenirken, Holmes'ün gelinliği için seçtiği tasarımcı Giorgio Armani'ydi.
Katie Holmes Katie Holmes ve Tom Cruise çifti 2006 yılında İtalya'da evlenirken, Holmes'ün gelinliği için seçtiği tasarımcı Giorgio Armani'ydi.
 Priscilla Beaulieu

                                    
                                    1967'de Popun Kralı Elvis'le evlenen Priscilla Beaulieu, kendi tasarımı olan uzun elbiseyi giymişti.
Priscilla Beaulieu 1967'de Popun Kralı Elvis'le evlenen Priscilla Beaulieu, kendi tasarımı olan uzun elbiseyi giymişti.
Carrie Bradshaw

                                    
                                    Carrie Bradshaw, Sex And The City'nin filminde Mr. Big'le evlenirken Vivienne Westwood'dan hediye gelen bir gelinlik giydi.
Carrie Bradshaw Carrie Bradshaw, Sex And The City'nin filminde Mr. Big'le evlenirken Vivienne Westwood'dan hediye gelen bir gelinlik giydi.
Prenses Diana

                                    
                                    Prenses Diana'nın 1981'de Prens Charles'la evlenirken giydiği, 7,5 metre uzunluğunda duvağı olan gelinliğin tasarımcısı David ve Elizabeth Emanuel.
Prenses Diana Prenses Diana'nın 1981'de Prens Charles'la evlenirken giydiği, 7,5 metre uzunluğunda duvağı olan gelinliğin tasarımcısı David ve Elizabeth Emanuel.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >