Türk halkına müjde! Televizyon tarihinde bir ilk

Müge Anlı
Müge Anlı

Müge Anlı'nın programında Türk televizyon tarihinin bir ilki yaşandı!

''Türkiye'de okuma yazma bilmeyen kimse kalmasın'' diyen Müge Anlı, devletten aldığı destekle bu yolda ilk adımını attı.

Her şey böyle başladı!

                                    Müge Anlı'ya ailesini bulmak için katılan Sevim, okuma yazma öğrenmek istediği halde köyde okula gönderilmediğini söyleyince; Müge Anlı'nın desteğiyle Halk Eğitim Merkezi'nden destek aldı. Sevim'in isteği gerçekleşti ve okuma yazma öğrendi.
Her şey böyle başladı! Müge Anlı'ya ailesini bulmak için katılan Sevim, okuma yazma öğrenmek istediği halde köyde okula gönderilmediğini söyleyince; Müge Anlı'nın desteğiyle Halk Eğitim Merkezi'nden destek aldı. Sevim'in isteği gerçekleşti ve okuma yazma öğrendi.
Müge Anlı el attı!

                                    Defalarca dolandırıldığını söyleyen kadınlar, hastaneye ve hatta sokağa dahi çıkamadıklarını itiraf edince Müge Anlı olaya el attı.
Müge Anlı el attı! Defalarca dolandırıldığını söyleyen kadınlar, hastaneye ve hatta sokağa dahi çıkamadıklarını itiraf edince Müge Anlı olaya el attı.
80 saat!
Müge Anlı'nın da desteğiyle okuma yazma seferberliği başladı. Okuma yazma bilmeyen herkes, yalnızca 80 saatte okuma yazmayı öğrenecek. Bununla da kalmayıp bu eğitim 180 saate tamamlandığında, öğrenciler ilköğretim diploması da almaya hak kazanacaklar.
80 saat! Müge Anlı'nın da desteğiyle okuma yazma seferberliği başladı. Okuma yazma bilmeyen herkes, yalnızca 80 saatte okuma yazmayı öğrenecek. Bununla da kalmayıp bu eğitim 180 saate tamamlandığında, öğrenciler ilköğretim diploması da almaya hak kazanacaklar.
Okuma yazma bilenlerden destek istedi!

                                    Müge Anlı okuma yazma bilenlerden okuma yazma bilmeyenlere destek olması konusunda talepte bulundu. Yollarda kaybolduğunu söyleyen okuma yazması olmayan kadınlar, Müge Anlı'nın desteği sayesinde özgürlüğüne kavuşacak.
Okuma yazma bilenlerden destek istedi! Müge Anlı okuma yazma bilenlerden okuma yazma bilmeyenlere destek olması konusunda talepte bulundu. Yollarda kaybolduğunu söyleyen okuma yazması olmayan kadınlar, Müge Anlı'nın desteği sayesinde özgürlüğüne kavuşacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >