Türk seyirciler sabırsız: Aamir Khan'ın Dangal'ı gişede rekor kırdı

Ünlü aktör Aamir Khan'ın merakla beklenen filmi "Dangal" gişede rekora doğru koşuyor. Peki film Türkiye'de ne zaman vizyona girecek?

Amerika başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde 21-23 Aralık arasında vizyona giren film yayınlandığı ülkelerde gişede oldukça iyi bir başarı yakaladı.

Filmin Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği belli değil. Ancak sosyal ağlarda filmin bir an önce Türkiye'de de gösterime girmesi için kampanyalar yapılıyor.


Dangal'ın hikayesi

                                    Dangal, Ludhiana'da bir köyde yaşayan Mahavir Phogat adlı eski bir güreşçinin hikâyesi. Film bir baba ile iki kızının ilişkisini anlatıyor. Aamir Khan filmde bir güreşçiyi oynuyor. Film gerçek bir hikayeden uyarlama.
Dangal'ın hikayesi Dangal, Ludhiana'da bir köyde yaşayan Mahavir Phogat adlı eski bir güreşçinin hikâyesi. Film bir baba ile iki kızının ilişkisini anlatıyor. Aamir Khan filmde bir güreşçiyi oynuyor. Film gerçek bir hikayeden uyarlama.
28 kilo verdi, 25 kilo aldı

                                    Aamir Khan, Singh Mahavir Phogat rolü için 28 kg aldı, ve 98 kg ağırlığına ulaştı. Aamir Khan, ilerleyen çekimlerde Singh Phogat'ın 25 yaşında ki halini oynamak için 25 kg verdi.
28 kilo verdi, 25 kilo aldı Aamir Khan, Singh Mahavir Phogat rolü için 28 kg aldı, ve 98 kg ağırlığına ulaştı. Aamir Khan, ilerleyen çekimlerde Singh Phogat'ın 25 yaşında ki halini oynamak için 25 kg verdi.
Türk seyircilerin en çok sevdiği Amir Khan filmlerinin ilk üçü şu şekilde:
Türk seyircilerin en çok sevdiği Amir Khan filmlerinin ilk üçü şu şekilde:
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >