Türkan Şoray: Kadir İnanır adımı hiç anmıyor

Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı Al Yazmalım filmi  günümüzde de ilgiyle izleniyor.
Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı Al Yazmalım filmi günümüzde de ilgiyle izleniyor.

Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde önceki gün gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sevgisi ile karşılaşan ve oldukça sevinen Şoray, Kadir İnanır ile ilgili sorulara ise, ''Adımı hiç anmıyor, ona küskünüm'' dedi.

Yeşilçam'ın usta ismi Türkan Şoray oyunculuğu bıraktı. Ancak geçmişte çektiği filmlerle hala sevilen ve hatırlanan oyuncu, insanların ilgi ve sevgileri ile karşılaşıyor. Önceki günde gençlerle buluşan Şoray kendisine gösterilen sevgi karşısında duygular anlar yaşadı.

Gözyaşlarını tutamadı

Öğrencilerin açtığı ‘Gönüllerden Tuvallere Türkan Şoray’ sergisine katılan Türkan Şoray, gördüğü büyük ilgi karşısında “Ben bu sevgiyle 100 yıl daha yaşarım” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Posta'nın haberine göre, Şoray 50 yıllık sinema kariyerinde oynamaktan en çok keyif aldığı kişinin Kadir İnanır olduğunu dile getirdi.

Türkan Şoray, sadece bir kere Cihan Ünal'la evlilik yapmış. 1987 yılında boşandıktan sonra bir daha evlenmemiştir.
Türkan Şoray, sadece bir kere Cihan Ünal'la evlilik yapmış. 1987 yılında boşandıktan sonra bir daha evlenmemiştir.

'Adımı anmıyor'

Usta oyuncu Şoray,Kadir İnanır ile ilgili “Ben yıllar içinde onun ismini hep söylüyorum. Ama o adımı hiç anmıyor. Bu yüzden biraz küsüm. Kadir çok kibirli, sizce de öyle değil mi? Neyse şaka yaptım, şaka” ifadelerini kullandı. Türkan Şoray ile Kadir İnanır, Selvi Boylum Al Yazmalım, Deprem, Dila Hanım, Devlerin Aşkı, Cevriyem, Bodrum Hakimi gibi birçok filmde oynadı.

Türkan Şoray ve Kadir İnanır Al Yazmalım filminden bir kare.
Türkan Şoray ve Kadir İnanır Al Yazmalım filminden bir kare.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >