Türkiye Kooperatifler Fuarı ziyaretçileriyle buluşuyor

Arşiv
Arşiv

Türkiye Kooperatifler Fuarı’nın beşincisi Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, 26-29 Aralık 2023 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde ziyaretçilere kapılarını açtı.

Türkiye Kooperatifler Fuarı yerli ve milli üretimdeki gücü pekiştirmek amacıyla kooperatifler ile tüketici, esnaf, girişimci ve üretici firmaları buluşturmayı hedefliyor.

Ziyaretçilerine kapılarını açan fuar, e-ticaret ve market temsilcileri ile kooperatifleri aynı yerde birleştiriyor. Tanışma ve ortaklığa zemin hazırlayan fuarda, kooperatiflerin vizyonuna katkı sağlanması, üretim kapasitelerinin genişlemesi ve ticaret hacimlerinin artması bekleniyor.

Kaybolmaya yüz tutmuş meslek erbaplarının ustalıklarından örneklerin de sergileneceği fuar süresince çocuk etkinlikleri, eğitimler ve paneller gerçekleştirilecek.

Aynı zamanda kooperatifçiler ile birlikte, fuarı ziyaret eden yediden yetmişe tüm vatandaşlara 'kooperatif bilinci ve farkındalığı' aktarılacak.

Kooperatif işletme modelini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen fuar 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >