Türkiye onu arıyordu! Kayıp Tuğçe bulundu

Tuğçe Yalçınkaya Kuşadası'nda bulundu.
Tuğçe Yalçınkaya Kuşadası'nda bulundu.

Aydın'daki evinden ’Kuşadası’ndaki gençlik festivaline gidiyorum’ diyerek ayrılan ve festivalin ilk gecesinin ardından ortadan kaybolan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya 3 gün sonra güvenlik güçlerince bulundu.

Aydın Nazilli’deki evinden ’Kuşadası’ndaki gençlik festivaline gidiyorum’ diyerek ayrılan ve festivalin ilk gecesinin ardından ortadan kaybolan Tuğçe Yalçınkaya (17) 3 gün sonra Kuşadası polisi tarafından bulundu.

3 gündür aranıyordu!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan lise son sınıfı öğrencisi Tuğçe Yalçınkaya, kuzeniyle gittiği Kuşadası Gençlik Festivali’nin ilk gün programı sonunda ortadan kaybolmuştu. Polisin 3 gün boyunca aradığı genç kız, bu gün Kuşadası’ndaki bir alışveriş merkezinde 18 yaşındaki Batuhan Güven Birol isimli erkek arkadaşıyla gezerken polis tarafından bulundu.

3 gündür aranan genç kız bir AVM'nin yemek katında bulundu.
3 gündür aranan genç kız bir AVM'nin yemek katında bulundu.

"Annemle tartıştık"

Genç kız ilk ifadesinde festivalin ilk gecesinin ardından Nazilli’ye dönmek için otostop yaptıklarını belirterek, "Kuzenimle festivale gittik. Gece festival bittikten sonra kuzenimle Nazilli’ye dönmek için otostop yaptık, ancak araç bulamadık. Bu arada Annem geç kaldığımız için bana sitem etti ve tartıştık. Kızgınlıkla kuzenimin yanından ayrıldım" dedi.

Tuğçe Yalçınkaya
Tuğçe Yalçınkaya
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >