Ferhunde Hanımlar dizisi oyuncularının yıllara meydan okuyan değişimleri

Ferhunde Hanımlar
Ferhunde Hanımlar

Birçok oyuncu ekrana bu dizi sayesinde merhaba demişti. Günlük dizilerin atası olarak kabul edilen Ferhunde Hanımlar oyuncularının son hallerini derledik.

Türkiye'nin ilk uzun soluklu günlük dizisiydi Ferhunde Hanımlar! Oyuncuları, teknik ekibi ve doğallığı ile seyirciye kendi evindeymiş izlenimi oluşturuyordu.

Ne entrika, ne kötülük ne de şiddet vardı. Belki de bu yüzden aynı kadroyla ondan sonra gelen Bizim Evin Halleri bile yerini dolduramamıştı.

Bu içeriğimiz içerisinde sizlere Ferhunde Hanımlar oyuncularının yıllara meydan okuyan değişimlerini derledik.

Beyhan Saran

                                    Bizim Evin Halleri dizisinden bu yana ekranda görünmeyen Saran, Ankara ve tiyatro yan yana getirildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başarmıştı.
Beyhan Saran Bizim Evin Halleri dizisinden bu yana ekranda görünmeyen Saran, Ankara ve tiyatro yan yana getirildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başarmıştı.
Baykal Saran

                                    Yeni neslin Kurtlar Vadisi ile benimsediği Baykal Saran, bu son projesinin ardından vefat etmişti. Kendisi aynı zamanda Beyhan Saran'ın hayat arkadaşıydı.
Baykal Saran Yeni neslin Kurtlar Vadisi ile benimsediği Baykal Saran, bu son projesinin ardından vefat etmişti. Kendisi aynı zamanda Beyhan Saran'ın hayat arkadaşıydı.
Melek Baykal

                                    Cennet Mahallesi Pembe olmadan önce Ferhunde Hanımlar dizisinde Nermin'di kendisi. Tamer Karadağlı'nın televizyonla tanışmasına da öncülük eden o olmuştu.
Melek Baykal Cennet Mahallesi Pembe olmadan önce Ferhunde Hanımlar dizisinde Nermin'di kendisi. Tamer Karadağlı'nın televizyonla tanışmasına da öncülük eden o olmuştu.
Şahap Sayılgan

                                    Aynı durum Şahap Sayılgan için de geçerli. Sihirli Annem'in Sadık'ı olarak akıllarda yer etse de bizler onu hem Ferhunde Hanımlar hem de Bizim Evin Halleri'nden tanıyıp benimsemiştik.
Şahap Sayılgan Aynı durum Şahap Sayılgan için de geçerli. Sihirli Annem'in Sadık'ı olarak akıllarda yer etse de bizler onu hem Ferhunde Hanımlar hem de Bizim Evin Halleri'nden tanıyıp benimsemiştik.
Hatice Aslan

                                    Naifliği ve kibarlığıyla diziye ayrı bir hava katan Aslan, devam eden süreçte ne kadar başarılı bir karakter oyuncusu olduğunu ispat etmişti.
Hatice Aslan Naifliği ve kibarlığıyla diziye ayrı bir hava katan Aslan, devam eden süreçte ne kadar başarılı bir karakter oyuncusu olduğunu ispat etmişti.
Tamer Karadağlı

                                    Taş fırın erkeği Haluk olmadan önce Doktor Selçuk olarak ekrana çıkan Karadağlı, sesinin dublaj konusundaki yetisiyle büyük dikkat çekiyordu. Yerli George Clooney olarak bilinmesindeki sebep de bu. Onu, Amerika fikrinden caydırıp Ferhunde Hanımlar'a dahil ettiren Melek Baykal'a teşekkür diyoruz.
Tamer Karadağlı Taş fırın erkeği Haluk olmadan önce Doktor Selçuk olarak ekrana çıkan Karadağlı, sesinin dublaj konusundaki yetisiyle büyük dikkat çekiyordu. Yerli George Clooney olarak bilinmesindeki sebep de bu. Onu, Amerika fikrinden caydırıp Ferhunde Hanımlar'a dahil ettiren Melek Baykal'a teşekkür diyoruz.
İpek Çeken

                                    İzlerken sanki TRT 4'de Kimya dersleri programını izliyormuşuz hissi veren tonlamasıyla TRT deyince bile akla gelen ilk isimlerdendi Çeken. Onu izlemek isteyenleri Ankara Devlet Tiyatroları sahnelerine davet ediyoruz.
İpek Çeken İzlerken sanki TRT 4'de Kimya dersleri programını izliyormuşuz hissi veren tonlamasıyla TRT deyince bile akla gelen ilk isimlerdendi Çeken. Onu izlemek isteyenleri Ankara Devlet Tiyatroları sahnelerine davet ediyoruz.
Hülya Gülşen Irmak

                                    İpek Çeken'in hem dizilerde hem de özel hayatında birick dostuydu. Son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde izlediğimiz oyuncuyu tiyatro sahnelerinde izlemek halen mümkün.
Hülya Gülşen Irmak İpek Çeken'in hem dizilerde hem de özel hayatında birick dostuydu. Son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde izlediğimiz oyuncuyu tiyatro sahnelerinde izlemek halen mümkün.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >