Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar'ın kadrosu belli oldu

​Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar'ın kadrosu belli oldu

Türkiye'nin ilk vampir hikayesi olacak olan Yaşamayanlar'ın ana kadrosu belli oldu.

Türkiye'nin ilk vampir temalı dizisi olacak olan Yaşamayanlar'ın kadrosu belli oldu. İnternet dizisi olarak ekrana gelecek olan projenin başrolünde, Elçin Sangu, Kerem Bursin ve Nilperi Şahinkaya yer alıyor.

Elçin Sangu

                                    Dizide Mia karakterini canlandıran Sangu, Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunu. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle kendisini göstermeye başlamış, Kiralık Aşk ile şöhrete kavuşmuştu.
Elçin Sangu Dizide Mia karakterini canlandıran Sangu, Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunu. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle kendisini göstermeye başlamış, Kiralık Aşk ile şöhrete kavuşmuştu.
Kerem Bursin

                                    Amerika'da doğup büyüyen, Türkiye'de rol aldığı Güneşi Beklerken dizisiyle şöhreti yakalayan Bursin, son olarak, gişede hüsrana uğrayan Can Feda filminde rol almıştı. Bursin, Dimitry rolünü canlandıracak.
Kerem Bursin Amerika'da doğup büyüyen, Türkiye'de rol aldığı Güneşi Beklerken dizisiyle şöhreti yakalayan Bursin, son olarak, gişede hüsrana uğrayan Can Feda filminde rol almıştı. Bursin, Dimitry rolünü canlandıracak.
Nilperi Şahinkaya 

                                    Şahinkaya, dizinin bir diğer ana karakteri olarak karşımıza çıkacak. Ankaralı oyuncular arasında yer alan Şahinkaya, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile yıldızını parlattı şimdilerde tiyatro çalışmalarıyla ön plana çıkıyor.
Nilperi Şahinkaya Şahinkaya, dizinin bir diğer ana karakteri olarak karşımıza çıkacak. Ankaralı oyuncular arasında yer alan Şahinkaya, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile yıldızını parlattı şimdilerde tiyatro çalışmalarıyla ön plana çıkıyor.
Selma Ergeç

                                    Anne olduğu dönemden bu yana herhangi bir projede göremediğimiz Ergeç, bir sezondur Tarık Ünlüoğlu ile birlikte Finansbank'ın yüzü olarak reklam dizi serisinde yer alıyordu. Ergeç. Yaşamayanlar ile setlere geri dönüş yapmış oldu.
Selma Ergeç Anne olduğu dönemden bu yana herhangi bir projede göremediğimiz Ergeç, bir sezondur Tarık Ünlüoğlu ile birlikte Finansbank'ın yüzü olarak reklam dizi serisinde yer alıyordu. Ergeç. Yaşamayanlar ile setlere geri dönüş yapmış oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >