Türkiye'nin önde gelen iki giyim devinden etiket oyunu

İki giyim devinin mağazasında çekilen görüntüler
İki giyim devinin mağazasında çekilen görüntüler

Türkiye'nin önde gelen iki giyim devinin mağazasında çekilen görüntüler vatandaşı çileden çıkarttı. İndirimli diye basılan etiketlerin altında yazan fiyatlar, görenleri şaşkına çevirdi. İki giyim devinin de zam yapmasına rağmen ürünleri indirimli diye satması tepkilere sebep oldu.

Son dönemde vatandaşın en çok dert yandığı konulardan biri hayat pahalılığı. Bu kapsamda zincir marketlere operasyon başlatılmış ve kartel oluşturma suçundan 2.7 milyar lira ceza kesilmişti.

Haberler.com'da yer alan habere göre; marketlerde yaşanan etiket oyunlarının bir benzeri bu sefer tekstil sektöründe ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan bir videoda, Türkiye'nin önde gelen iki giyim devinin etiketlerde yaptığı oyun görenleri hayrete düşürdü.

İndirimli diye daha pahalıya sattılar

Videoda "indirim" diye basılan etiketleri kaldıran vatandaşlar, altında yazan fiyatı görünce şoke oldu. İndirimli diye satılan ürünlerin önceki fiyatının daha düşük olması tepki çekti.

Sosyal medyada tepki yağdı

Videoyla ilgili sosyal medyada onlarca paylaşım yapan kullanıcılar, firmalara tepki gösterdi. Vatandaşların kandırıldığını söyleyen kullanıcılar, indirim adı altında fiyatlara bindirim yapıldığını söyledi.

İşte kullanıcıların yaptığı paylaşımlardan bazıları:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >