Türkiye’nin yeni Müge Anlı’sı olmaya geliyor! Peki, ama kim?

​Türkiye’nin yeni Müge Anlı’sı olmaya geliyor! Peki, ama kim?
​Türkiye’nin yeni Müge Anlı’sı olmaya geliyor! Peki, ama kim?

Evlilik programları yayın hayatlarına nokta koydu… Şimdiki moda ‘cinayet’lerin çözüldüğü programlar… Neredeyse her kanalda yepyeni bir kriminal program ortaya çıktı. İşte taptaze yapımlar ve evlilik programlarıyla tanıdığımız sunucuları…

Türkiye’de başarılı olan her iş taklit edilmeye mahkumdur… Yıllar yıllar önce televizyon kanalları ‘sabah şekerleri’ formatlarıyla doluydu. O yıllarda öğle kuşağında ise Esra Ceyhan’ın önderlik ettiği kadın programları ağırlıktaydı.

Zamanla insanlarımız bu programlardan sıkıldı ve daha önce hiç örneğine rastlamadıkları bir şeyleri talep etmeye başladı.

İşe böyle bir süreçte başarılı gazeteci Müge Anlı bambaşka bir formatla ekranlara geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda cinayetler aydınlatılmaya, kayıplar bulunmaya başladı. Zamanla Müge Anlı’nın her sabah konuk olmadığı ev kalmaz oldu…

Kriminal içerikli ‘Tatlı Sert’ programı yayınlanırken birçok kez taklit edildi ancak söz konusu yayınlar başarılı olamadı.

Çünkü Müge Anlı ile Tatlı Sert yalnızca ‘kriminal’ bir program değil… Tatlı Sert’te kimi zaman duygulanıp kimi zaman gülümseyebilmek sıradan bir şey… Engellilere destek olunan programda okumak isteyen çocuklara da yardım eli uzatılıyor. Müge Anlı yalnızca cinayetleri aydınlatmak için değil insanların hayatlarına dokunabilmek, onların yüzlerini güldürebilmek için de çaba harcıyor.

Geçtiğimiz sezon sabah kuşağında reyting rekorlarını alt üst eden Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programın benzerleri yeniden yayınlanmaya başladı. Evlilik programlarının kaldırılmasının ardındansa ekranlarımızda kriminal programlardan geçilmeyecek gibi…

Yeni yayın dönemi yaklaşırken başlayacak programların çokluğundan ziyade kaliteli olup olmayacakları tartışılmaya başladı bile… Sonuç olarak halen yayın yapan bir kriminal programda işlenen bazı konular hakkında ‘gizli tanık’ olan isimlerin birer televizyon figürü olduğu gerçeği hafızalarımızda tazeliğini koruyor.

İşte cinayetlerin çözülüp, sevenlerin barıştırıldığı ve kayıpların bulunduğu taptaze programlarımız;

Seda Sayan-Uğur Arslan
Show TV'de evlilik programı sunan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın da kayıpların arandığı bir program sunmaya başlayacakları kulislerde konuşuluyor.
Seda Sayan-Uğur Arslan Show TV'de evlilik programı sunan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın da kayıpların arandığı bir program sunmaya başlayacakları kulislerde konuşuluyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >