Tutuklanan Dilan Polat cezaevine gözyaşları içinde girdi

Dilan Polat Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.
Dilan Polat Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Dilan Polat, cezaevine ağlayarak girdi.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik soruşturma devam ediyor.

12 kişinin tutuklanmasına karar verildi

Hakimlik, ifadesi alınan Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun da aralarında bulunduğu 12 kişinin tutuklanmasına karar verirken, 6 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.

Kararın açıklanmasının ardından hakkında tutuklanma kararı verilen Dilan Polat’ın, “Oğlum sana kim bakacak” diye bağırdığı duyuldu.

Dilan Polat cezaevine gözyaşları içinde girdi

Tutuklananlar geniş güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Polis ekipleri eşliğinde minibüsten indirilen Dilan Polat'ın gözyaşları içinde cezaevine girdiği görüldü.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >