Tüyler ürperten açıklama! "Teyzem beni cesetler şişmesin diye çağırdı"

Filiz Vatan
Filiz Vatan

Filiz Aker'in yeğeninden şoke eden açıklama! "Cesetler şişmesin diye oradaymışım"

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'taki bir otelde öldürdükten sonra, kendisi de intihar eden Filiz Aker cinayeti hakkında şoke eden bir gelişme daha yaşandı.

Aker'in telefonunda çıkan aramalara yeğeni Dora Ercan açıklık getirdi. Ercan, "İkisinin öldüğü gün benim de otelde olmamın bir sebebi vardı. Teyzem onu bile düşünmüş" açıklamasında bulundu.

"Teyzem onu bile düşünmüş" 
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'taki bir otelde öldüren Filiz Aker, daha sonra da intihar etmişti. Aker'in telefonunda çıkan aramalara yeğeni Dora Ercan açıklık getirdi. Ercan, "İkisinin öldüğü gün benim de otelde olmamın bir sebebi vardı. Teyzem onu bile düşünmüş" açıklamasıyla herkesi şoke etti.
"Teyzem onu bile düşünmüş" Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'taki bir otelde öldüren Filiz Aker, daha sonra da intihar etmişti. Aker'in telefonunda çıkan aramalara yeğeni Dora Ercan açıklık getirdi. Ercan, "İkisinin öldüğü gün benim de otelde olmamın bir sebebi vardı. Teyzem onu bile düşünmüş" açıklamasıyla herkesi şoke etti.
"Cesetler şişmesin diye çağırmış" 
Cinayet günü otelde bulunan Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, teyzesinin kendisini özellikle otele çağırdığını söyleyerek, "Teyzem bana görev vermiş. Cesetler şişmesin, kokmasın, bir an önce onları bulayım diye beni çağırmış" dedi.
"Cesetler şişmesin diye çağırmış" Cinayet günü otelde bulunan Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, teyzesinin kendisini özellikle otele çağırdığını söyleyerek, "Teyzem bana görev vermiş. Cesetler şişmesin, kokmasın, bir an önce onları bulayım diye beni çağırmış" dedi.
"Toprağın altına girmekten çok korkardı"
Teyzesinin ölümden sonrasını düşünüp korktuğunu anlatan Dora Ercan, "Toprağın altına girmekten çok korkardı. O yüzden kadavra bağışlamayı araştırmıştır" diyerek tüyler ürperten açıklamalar yaptı.
"Toprağın altına girmekten çok korkardı" Teyzesinin ölümden sonrasını düşünüp korktuğunu anlatan Dora Ercan, "Toprağın altına girmekten çok korkardı. O yüzden kadavra bağışlamayı araştırmıştır" diyerek tüyler ürperten açıklamalar yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >