Tuzla'daki vernik fabrikasında büyük patlama: Üç kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Patlama bölgesinden bir görüntü
Patlama bölgesinden bir görüntü

İstanbul Tuzla'da bir sanayi sitesinde bulunan vernik fabrikasında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın bir saat sonra söndürüldü. Yangında üç kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

İstanbul Tuzla'da bir sanayi sitesinde bulunan vernik fabrikasında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerden duyuldu

Tuzla'da Vernikçiler sanayi sitesi içerisinde bulunan bir vernik fabrikasında saat 13.00 sıralarında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama sesi Anadolu Yakasının farklı ilçelerinden de duyuldu. Patlamanın ardından fabrika alev alev yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlama bölgesinden bir görüntü
Patlama bölgesinden bir görüntü

Patlama anı kameralara yansıdı

Fabrikada meydana gelen patlama anı ise vatandaşın cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde fabrikanın yandığı esnada bir patlamanın yaşandığı ve patlama nedeniyle çevreye bazı parçaların saçıldığı görülüyor.

"9 kişi yaralandı, üç kişiden haber alınamıyor"

Öte yandan NTV canlı yayına telefonla bağlanan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, patlama nedeniyle yaralıların olduğunu bildirdi. Tuzla Kaymakamı Ali Akça, patlamada üç kişinin öldüğünü, 9 kişinin de yaralandığını açıkladı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >