Twitter CEO'su Jack Dorsey'den ilginç açıklama: Dizüstü bilgisayar kullanmıyorum

Jack Dorsey
Jack Dorsey

Twitter CEO'su, yaptığı açıklamada herhangi bir dizüstü bilgisayarı olmadığını ifade etti. Bunun üzerine neden dizüstü bilgisayar kullanmadığını da ifade eden Dorsey ile alakalı detaylar haberimizde...

Son aylarda Bitcoin ve Blockchain teknolojilerine ilişkin açıklamalarıyla gündeme gelen Twitter CEO'su Jack Dorsey, bu sisteme inandıklarını ve kripto paraların önümüzdeki dönemlerde herkes için daha ulaşabilir hale geleceğini ifade ediyor. Üstelik buna ek olarak, Bitcoin'in önümüzdeki dönemlerde tüm paralardan daha değerli olarak dünyaya damga vuracağını da özellikle ifade ediyor.

Jack Dorsey, dizüstü bilgisayarlarla yapılan her işlevi akıllı telefon üzerinden gerçekleştirebildiğini belirtiyor.
Jack Dorsey, dizüstü bilgisayarlarla yapılan her işlevi akıllı telefon üzerinden gerçekleştirebildiğini belirtiyor.

Jack Dorsey açıkladı: Dizüstü bilgisayarım yok

Dorsey, bu kez de ilginç bir konuyla gündeme gelmiş durumda. Twitter CEO'su, akıllı telefon varken dizüstü bilgisayara ihtiyaç olmadığını ve kendisinin de bir dizüstü bilgisayarı bulunmadığını ifade etti. Ayrıca Jack Dorsey, ikisine birden ihtiyaç duymanın gereksiz olduğunu belirtiyor.

Tabii Jack Dorsey'in bu tezini doğru çıkaran bazı unsurlar da var, şöyle ki: Evet; üst düzey akıllı telefonlarla birçok farklı işlev hızlı bir şekilde yerine getirilebiliyor. E-posta alıp göndermek, şirket içi işleri idare etmek ve sürekli iletişimde kalmak gibi temel görevler için akıllı telefon tercih edilebiliyor. Dorsey'in de tam olarak söylediği bu... Twitter CEO'su, tüm bunlara ek olarak akıllı telefonda klavye yerine dikte özelliğini kullandığını ve böylece mesajları sesli olarak yazdırdığını belirtiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >