Twitter karanlık modu daha da koyulaştıracak

Twitter Dark Mode
Twitter Dark Mode

Twitter CEO'su Jack Dorsey, gelen eleştirilere cevap vererek karanlık mod özelliğinin daha koyu olması gerektiğini kabul etti. Üstelik yakın zamanda bu özelliğin daha koyu hale getirileceğini açıkladı. Ayrıntılar haberimizde:

Son yıllarda hem Android hem de iOS platformlarında yer alan birçok farklı mobil uygulama 'Karanlık Mod' özelliğiyle ön plana çıkıyor. Aslında bu durum mobil uygulamalarda değil, masaüstü uygulamalar için de benzer durum geçerli.

Twitter karanlık mod özelliği kullanıcıların isteği doğrultusunda artık daha da koyu hale gelecek.
Twitter karanlık mod özelliği kullanıcıların isteği doğrultusunda artık daha da koyu hale gelecek.

Twitter'da da uzun süredir yer alan karanlık mod özelliği kullanıcılara yeterli gelmiyor. Daha doğrusu kullanıcıların bir kısmı aslında karanlıktemanın yeteri kadar koyu olmadığından dem vuruyor. Son gelen bilgiler neticesinde ise Twitter ise tam olarak bu noktaya odaklanarak, 'daha da koyulaştırılmış' bir karanlık mod özelliği sunmaya hazırlıyor.

Şirket CEO'su Jack Dorsey, kendi bir eleştiriye cevap verecek durumun farkında olduklarını belirtti. Karanlık modun daha koyu hale getirileceğini kabul eden Dorsey, böylece kullanıcıların özellikten daha fazla yararlanacağını düşünüyor.

Karanlık mod ne işe yarıyor?

Karanlık mod yalnızca göz yorgunluğunu azaltmakla kalmıyor. Buna ek olarak sistem ya da ek uygulamalardaki gece modu aslında cihazların pil ömrünü de iyileştiriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >