Twitter, kardeşi kardeşe kırdırmadan en sevdiği Yozgatlı'yı seçiyor

Anadolu Ajansı'nda savaş muhabiri olan Samet Doğan ile özellikle 15 Temmuz'dan sonra hazırladığı videolar paylaşım rekorları kıran kardeşi Osman Doğan Twitter anketinde adeta Yozgat'ın gururu olarak yarışıyor.

Yozgat ile ilgili sosyal medyada dönen esprilere hepimiz aşinayız artık...
Özellikle Twitter, Yozgat'ta hayatın akmadığı ve adeta yaşamın olmadığına dair tespitlerle dolu. Aslında yiğidin harman olduğu yer olan Anadolu topraklarında bundan 24 sene önce, ismi sonradan kulağına 'Osman' olarak okunacak bir bebek dünyaya geldi.

Osman, Sorgun'da doğup büyüdü. İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi, bitirdikten sonra savaş muhabirliği yapan Samet Ağabeyinin yanına İstanbul'a geldi. İstanbul'da sinema eğitimlerine katıldı ve kısa bir süre New York Film Akademisi programına katılarak belgesel çekimleriyle sinema dünyasına giriş yaptı.

Aslında hepimiz onu FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından sosyal medyada paylaştığı videolar sayesinde keşfettik.

Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu “Şarkımız Bizim" şiiri eşliğinde bir video hazırladı.Bu video tıklanma rekorları kırdı. Ardından yıllardır omuz omuza olduğunu söylediği ağabeyi şehit Halil Kantarcı için “Aslan be Halil Kantarcı"ya imza attı. O da paylaşım rekoru kırdı.

Şimdi ise, Twitter'daki kullanıcı ismi "murunski" olan Ayşe Hanım'ın hazırladığı anket 4053 oy aldı.
Twitter'daki bir anket için oldukça yüksek bir sayı bu...
Twitter aleminin önemli isimlerinin de katıldığı anketin sonucunu merakla bekliyoruz.








Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >