Ufak Tefek Cinayetler 38. bölüm 2. fragmanı: Edip'in katili belli oluyor

38. bölümle birlikte merakla beklenen cinayetin arkasındaki sır perdesi aralanıyor.
38. bölümle birlikte merakla beklenen cinayetin arkasındaki sır perdesi aralanıyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin salı günü yayınlanacak olan, 38. yeni bölümünde Edip'in katili ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz sezon finalinde esrarengiz bir şekilde öldürülen Edip'in katili kim? Diziyle ilgili bu ipucunu senarist Meriç Acemi verdi.

Star TV ekranlarında izlenen, yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ufak Tefek Cinayetler'in bu hafta yayınlanacak bölümünde büyük sır perdesi aralanıyor. Edip'in ölümünün ardından katilinin kim olduğu gün yüzüne çıkıyor.

Dizinin sıkı takipçileri, katilin kim olduğu konusunda kararsız. Şüphe okları Merve, Pelin, Arzu'yu gösterirken. Dizinin senaristi Meriç Acemi, merakla beklenen dizinin 38. bölümü hakkında açıklamalar yaptı.

Acemi, “Bir defa çok şaşırtıcı bir bölüm olacağını söyleyebiliriz. Nefes nefese çözülecek olaylar. Katilin kim olduğu ve beklediğimiz başka şeyler de, zincir gibi boşalmaya başlayacak" dedi.

Dizinin senaristi ayrıca, "Katilin kim olduğunu anlamamız, aslında sadece başlangıç. Devamında çok daha büyük olaylar bekliyor bizi. Dedik ya, Ufak Tefek Cinayetler ve daha büyükleri!" ifadesini kullandı.

İşte Ufak Tefek Cinayetler'in 38. Bölüm 2. Fragmanı!

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >