Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ünlü oyuncusu diziye veda etti

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ünlü oyuncusu diziye veda etti​
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ünlü oyuncusu diziye veda etti​

Sezon finaline doğru giderken heyecanı artan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bir veda yaşandı.

Sezon finaline doğru giderken heyecanı artan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bir veda yaşandı. Dizide, Merve karakterinin avukatını canlandıran oyuncu Özlem Tokaslan, diziye veda etti.

Vedayı sosyal medya hesabından paylaşan Tokaslan, paylaşımının altına şu notu düştü, "Evet.. Sevgili #avukathanımile vedalaşma vakti.. Çok sevdim ve o kadar keyif ile çalıştım ki.. Ne mutlu bana.. Tüm Ufak Tefek Cinayetler ekibine, Ay Yapım, Meriç Acemi, Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Deniz Yorulmazer ve #albilgin’e çok teşekkür ederim.. Unutulmaz bir hikaye oldu benim için.. Elveda avukat hanım.."


Özlem Tokaslan hakkında
1973’te İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir ‘de tamamladı.
1997 yılında ”Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Oyunculuğu Anasanat Dalı”ndan mezun oldu.”İnek”, ”Macbeth” ve ”Cengiz Han’ın Bisiklet”okulda rol aldığı oyunlardır.
1997-1998 tiyatro sezonunda, yeni kurulan Van Devlet Tiyatrosu’nda ”sözleşmeli sanatçı” olarak çalışmaya başladı. Bir yıl sonra ”stajyer sanatçı”,ondan bir yıl sonra da ”kadrolu sanatçı” olarak profesyonel tiyatro hayatına ilk adımını attı.
1998-1999 sezonunda oyuncu Süleyman Atanısev ile birlikte tiyatroya gönül vermiş Van’lı gençlerden oluşan ”Van Bölge Tiyatrosu” adında bir özel tiyatronun kuruluş, eğitim ve repertuar çalışmalarını yürüttü.
1999-2000 sezonunda ilk yönettiği çocuk oyunu olan ”Masallarla Yeniden”in afiş tasarımını ilköğretim okulları düzeyindeki çocuklarla birlikte gerçekleştirmek için bir resim ve oyun afişi yarışması organize etti. Birincilik ödülü alan çalışma ”Masallarla Yeniden” adlı oyunun afiş tasarımında değerlendirilirken, yarışmaya katıla tüm eserler oyun oynandığı müddetçe Van Devlet Tiyatrosu fuayesinde sergilendi.
Özlem Tokaslan hakkında 1973’te İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir ‘de tamamladı. 1997 yılında ”Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Oyunculuğu Anasanat Dalı”ndan mezun oldu.”İnek”, ”Macbeth” ve ”Cengiz Han’ın Bisiklet”okulda rol aldığı oyunlardır. 1997-1998 tiyatro sezonunda, yeni kurulan Van Devlet Tiyatrosu’nda ”sözleşmeli sanatçı” olarak çalışmaya başladı. Bir yıl sonra ”stajyer sanatçı”,ondan bir yıl sonra da ”kadrolu sanatçı” olarak profesyonel tiyatro hayatına ilk adımını attı. 1998-1999 sezonunda oyuncu Süleyman Atanısev ile birlikte tiyatroya gönül vermiş Van’lı gençlerden oluşan ”Van Bölge Tiyatrosu” adında bir özel tiyatronun kuruluş, eğitim ve repertuar çalışmalarını yürüttü. 1999-2000 sezonunda ilk yönettiği çocuk oyunu olan ”Masallarla Yeniden”in afiş tasarımını ilköğretim okulları düzeyindeki çocuklarla birlikte gerçekleştirmek için bir resim ve oyun afişi yarışması organize etti. Birincilik ödülü alan çalışma ”Masallarla Yeniden” adlı oyunun afiş tasarımında değerlendirilirken, yarışmaya katıla tüm eserler oyun oynandığı müddetçe Van Devlet Tiyatrosu fuayesinde sergilendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >