Ufuk Bayraktar: Allah bir daha hapse girmeyi nasip etmesin

Ufuk Bayraktar TRT'nin başarılı yapımlarından olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde oynamıştı.
Ufuk Bayraktar TRT'nin başarılı yapımlarından olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde oynamıştı.

Babasına ait ruhsatsız silah taşımaktan cezaevine giren Ufuk Bayraktar 6 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Kesinleşen cezasını çekip bugün tahliye olan Bayraktar ailesi tarafından karşılandı. ''Cezaevi üniversite gibi'' diyen oyuncu tahliye olduğu zaman hikayesini film haline getireceğini söylemişti.

Ezel dizisinde Ramiz Karaeski’nin gençliğini canlandıran ve o rolle adını geniş kitlelere adını duyuran Ufuk Bayraktar bir süre önce babasına ait ruhsatsız silahı taşımaktan cezaevine girmişti. Bayraktar'ı Silivri Cezaevi çıkışında ailesi, arkadaşları ve basın mensupları karşıladı.Hapis çıkışı ilk sözleri ise ''Cezaevi üniversite gibi. Allah bir daha girmeyi nasip etmesin'' oldu.

Ufuk Bayraktar ailesi tarafından karşılandı.
Ufuk Bayraktar ailesi tarafından karşılandı.

Sosyal medyadan duyuru yapmştı

Ufuk Bayraktar cezaevine girdikten sonra sosyal medya sayfasından bir mektup paylaşmış ve "Her erkeğin gençlik döneminde olduğu gibi benim de 2007 yılında karıştığım bir kavgada rahmetli babamın yadigarı ruhsatsız silahlı üzerimde bulundurmaktan dolayı kısa bir süre sizlerden uzak, yüce Türk adaletinin güvenli ellerinde olacağım. Her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır. İnşallah 6 ay sonra görüşürüz. Allah'a emanet olun" sözlerine yer vermişti.

Ayrıca oyuncu ''Pazar günü görüşmek üzere'' diyerek sosyal medyadan paylaştığı postla tahliye olacağını duyurmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >