Uludağ'daki sürpriz Ali Ağaoğlu'nu ağlattı

Ali Ağaoğlu
Ali Ağaoğlu

Uludağ’da kendisi için yapılan sürprizi gören Ali Ağaoğlu, gözyaşlarını tutamadı.

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu'nun ikinci düğününü yapmaya hazırlanan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenlendi. Ağaoğlu mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.
Gözyaşlarını tutamadı
Ünlü iş adamı, kendisi için hazırlanan sürpriz videoda annesini izlerken gözyaşlarını tutamadı.
Gözyaşlarını tutamadı Ünlü iş adamı, kendisi için hazırlanan sürpriz videoda annesini izlerken gözyaşlarını tutamadı.
Horon tepti
Ağaoğlu, daha sonra erkekler için düzenlenen eğlencede horon tepti.
Horon tepti Ağaoğlu, daha sonra erkekler için düzenlenen eğlencede horon tepti.
Kınadan önce yapıldı
Geçtiğimiz aylarda Çırağan Sarayı'nda yapılan düğün töreniyle dünya evine giren Ağaoğlu Yönetim Şirketler Grubu Yönetim Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ve Bursalı iş adamı Koray Kırcal'ın Uludağ'daki kına gecesi sürpriz partiye ev sahipliği yaptı.
Kınadan önce yapıldı Geçtiğimiz aylarda Çırağan Sarayı'nda yapılan düğün töreniyle dünya evine giren Ağaoğlu Yönetim Şirketler Grubu Yönetim Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ve Bursalı iş adamı Koray Kırcal'ın Uludağ'daki kına gecesi sürpriz partiye ev sahipliği yaptı.
Şölen düzenlendi
Ağaoğlu My Mount Otelde 2 bine yakın akrabası için ikinci düğün organizasyonu gerçekleştiren Ali Ağaoğlu'na kayak pistinde kayak ve snowboard öğretmenleri tarafından meşaleli ve pankartlı görsel bir şölen düzenlendi.
Şölen düzenlendi Ağaoğlu My Mount Otelde 2 bine yakın akrabası için ikinci düğün organizasyonu gerçekleştiren Ali Ağaoğlu'na kayak pistinde kayak ve snowboard öğretmenleri tarafından meşaleli ve pankartlı görsel bir şölen düzenlendi.
Gece renkli görüntülere şahitlik etti
Renkli görüntülere sahne olan şovun sonunda konuşan Ağaoğlu, “Benim için çok farklı oldu. Çok sevdiğim kayak hocaları gerçekten sürpriz yapmışlar, çok teşekkür ederim. Dağın asıl emekçileri onlar" dedi.
Gece renkli görüntülere şahitlik etti Renkli görüntülere sahne olan şovun sonunda konuşan Ağaoğlu, “Benim için çok farklı oldu. Çok sevdiğim kayak hocaları gerçekten sürpriz yapmışlar, çok teşekkür ederim. Dağın asıl emekçileri onlar" dedi.
2 gün 2 gece ikinci düğün 
Ağaoğlu, "Bu ikinci düğünü tamamen Ağaoğlu akrabaları ile birlikte yapacağız. Asıl düğünü 24 Aralık'ta yapmıştık. Maalesef mekandan dolayı hiçbir akrabamı çağıramamıştım. Şimdi ise onlarla 2 gün 2 gece ikinci düğünü yapacağız. Damadım Koray müebbete mahkum oldu. Çift dikiş nikah yapmış olduk. Daha da kurtuluş yok demektir” diye konuştu.
2 gün 2 gece ikinci düğün Ağaoğlu, "Bu ikinci düğünü tamamen Ağaoğlu akrabaları ile birlikte yapacağız. Asıl düğünü 24 Aralık'ta yapmıştık. Maalesef mekandan dolayı hiçbir akrabamı çağıramamıştım. Şimdi ise onlarla 2 gün 2 gece ikinci düğünü yapacağız. Damadım Koray müebbete mahkum oldu. Çift dikiş nikah yapmış olduk. Daha da kurtuluş yok demektir” diye konuştu.
Annesi görünce duygulandı
Daha sonra kına gecesinin düzenleneceği salonda kendisi için hazırlanan pastayı kesen Ali Ağaoğlu, hazırlanan videoda annesi görünce gözyaşlarını tutamadı.
Annesi görünce duygulandı Daha sonra kına gecesinin düzenleneceği salonda kendisi için hazırlanan pastayı kesen Ali Ağaoğlu, hazırlanan videoda annesi görünce gözyaşlarını tutamadı.
"22 yaşındayım"
Kaç yaşına girdiniz sorusuna "22" diye cevap veren Ağaoğlu, "Sevildiğimi biliyordum. Ama bu duygu daha farklı bir şey. Babamı kaybettim. Annem benim tek varlığım" derken tekrar gözyaşlarına hakim olamadı.
"22 yaşındayım" Kaç yaşına girdiniz sorusuna "22" diye cevap veren Ağaoğlu, "Sevildiğimi biliyordum. Ama bu duygu daha farklı bir şey. Babamı kaybettim. Annem benim tek varlığım" derken tekrar gözyaşlarına hakim olamadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >