Ünlü çift Bora Akkaş ve Seda Türkmen'in boşanacakları iddia edildi

Bora Akkaş ve Seda Türkmen

Oyuncu çift Bora Akkaş ve Seda Türkmen, geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturmuştu. Çiftin boşanacakları iddia edildi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturan Bora Akkaş ve Seda Türkmen çiftinin boşanacakları iddia edildi. Evliliklerinde bir yılı önümüzdeki ay dolduracak olan çiftten ilk açıklama, Seda Türkmen'den geldi.

Türkmen, açıklamasında, "Her evlilikte olabilecek sorunlar. Şu an ayrıyız ama zaman ne gösterir bilinmez. Resmi olarak bir şey yok, dava henüz açılmadı" ifadelerini kullandı.

Bora Akkaş ve Seda Türkmen
Bora Akkaş ve Seda Türkmen

Seda Türkmen kimdir?

Seda Türkmen
Seda Türkmen

1 Ocak 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda 8 yıl keman eğitimi aldı. Aynı okulda tiyatro eğitimi de aldı. Annem Uyurken dizisiyle ilk büyük çıkışını yakaladı.

Bora Akkaş kimdir?

Bora Akkaş
Bora Akkaş

12 Ekim 1990 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. İstanbul Şehir Tiyatroları’nda tiyatro eğitimi aldı. Müzik dünyasına “Hakunamatata” adlı grubun 6 yıl gitaristliğini yaparak girmiştir. 2007 yılında “DogaBora” adıyla rap müzik yapmaya başlamıştır. 2008 yılında Miller’ın yaptığı “Miller Music Factory” yarışmasına Deniz Gürzumar ile birlikte “Bize Kızma” isimli parçayla katılmış ve 2. olmuştur. Müzik dünyasında "Doga Bora" adıyla tanınmaktadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >