Oyunculuğu bıraktığı yönündeki haberlere Bergüzar Korel'den açıklama

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ile oyunculuğu bıraktıkları yönündeki haberlere açıklama getirdi.

Son olarak Vatanım Sensin adlı dizide rol alan oyuncu Bergüzar Korel, haklarında çıkan oyunculuğu bıraktı haberlerine açıklama getirdi.

Şu sıralar Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı bir sinema filmi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, önümüzdeki süreçte yeni sezon içerisinde herhangi bir projede yer almayacaklarını söyledi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

Korel, "Kararımızı değiştirmek gibi bir niyetimiz yok" diyerek bu sezon ekranlardaki projelerde olamayacaklarını kesin bir şekilde dile getirdi.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel
Bergüzar Korel

27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan Korel çiftinin kızıdır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı. İlk rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar'da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Kurtlar Vadisi Irak'ta yakaladığı başarının ardından asıl büyük çıkışını Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı Binbir Gece dizisindeki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı. Bu rolüyle, 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >