Ünlü çift tek celsede boşandı!

Boşanma davası
Boşanma davası

Ünlü çiftten şaşırtan karar! Tek celsede boşandılar

Haklarında çıkan 'boşanıyorlar' iddialarını sürekli yalanlayan oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın 6 yıllık evlilikleri 5 Haziran günü tek celsede bitti.

Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi'nde görülen dava aynı gün sonuçlandı. Çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Boşandılar!
Temmuz 2011'de evlenen ve ikiz kızları olan oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.
Boşandılar! Temmuz 2011'de evlenen ve ikiz kızları olan oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.
Alyansını önceden çıkardı!
Çiftin malları paylaştığı ve hatta, Tuba Büyüküstün'ün alyansını takmadığı da iddia ediliyordu.
Alyansını önceden çıkardı! Çiftin malları paylaştığı ve hatta, Tuba Büyüküstün'ün alyansını takmadığı da iddia ediliyordu.
Kutluay iddiasını yalanladılar
Onur Saylak'ın Beşiktaş'taki bir otelde kaldığının öğrenilmesiyle birlikte, iddialar da doğrulanmış oldu.Tuba Büyüküstün'ün İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı ve evliliğinin bu yüzden kötüye gittiği yine iddialar arasındaydı. Ancak her iki taraf da bu iddiayı sert bir biçimde yalanladı.
Kutluay iddiasını yalanladılar Onur Saylak'ın Beşiktaş'taki bir otelde kaldığının öğrenilmesiyle birlikte, iddialar da doğrulanmış oldu.Tuba Büyüküstün'ün İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı ve evliliğinin bu yüzden kötüye gittiği yine iddialar arasındaydı. Ancak her iki taraf da bu iddiayı sert bir biçimde yalanladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >