Ünlü çiftin 3 yıllık ilişkisi bitti iddiası hayranlarını üzdü

Burak Deniz ve Büşra Develi

Ünlü oyuncular Büşra Develi ve Burak Deniz'in 3 yıllık ilişkilerini bitirdikleri iddiası hayranlarını üzdü.

Büşra Develi ve Burak Deniz çiftinden hayranlarını üzecek bir haber geldi. Develi, 3 yıldır birlikte olduğu Deniz ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı ve Deniz'i takipten çıkardı.

Develi'nin bu hamlesi Deniz'den karşılık bulamadı. Ünlü oyuncu, birlikte çekilmiş oldukları hiçbir fotoğrafı silmedi ve Develi'yi takip etmeye devam etti. Bu durum hayranlarını üzerken, kısa süren Develi'nin Deniz'i tekrardan takibe alması ise şaşırttı.
Develi'nin bu hamlesi Deniz'den karşılık bulamadı. Ünlü oyuncu, birlikte çekilmiş oldukları hiçbir fotoğrafı silmedi ve Develi'yi takip etmeye devam etti. Bu durum hayranlarını üzerken, kısa süren Develi'nin Deniz'i tekrardan takibe alması ise şaşırttı.
Büşra Develi hakkında
25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğdu. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Fi / Çi dizisindeki Bilge rolüyle ünlendi.
Büşra Develi hakkında 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğdu. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Fi / Çi dizisindeki Bilge rolüyle ünlendi.
Burak Deniz hakkında
20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.
Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayarak mezun oldu. İlk defa 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Bu dizide Onur karakterini canlandıran Burak Deniz; Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte bu dizide rol aldı. Birkaç farklı projede daha rol aldıktan sonra 2015 yılında oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle şöhreti yakaladı.
Burak Deniz hakkında 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayarak mezun oldu. İlk defa 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Bu dizide Onur karakterini canlandıran Burak Deniz; Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte bu dizide rol aldı. Birkaç farklı projede daha rol aldıktan sonra 2015 yılında oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle şöhreti yakaladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >