Ünlü çiftin boşanma nedeni ortaya çıktı!

Hakim karar
Hakim karar

Ünlü çiftin ayrılık nedeni ortaya çıktı! İşte sır gibi saklanan boşanma sebebi

14 yıldır birlikte olan ve mutlulukları örnek gösterilen Mustafa Emina Sandal çiftinin boşanma sebebi ortaya çıktı.

 "Hiç böyle bir konu yok"

                                    Ayrılık dedikodularına ilk cevap Mustafa Sandal'dan "Hiç böyle bir konu yok. Gayet mutlu bir evliliğimiz var" şeklinde geldi.
"Hiç böyle bir konu yok" Ayrılık dedikodularına ilk cevap Mustafa Sandal'dan "Hiç böyle bir konu yok. Gayet mutlu bir evliliğimiz var" şeklinde geldi.
Evlilikleri yolunda gitmiyor

                                    Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın evlilikleri yolunda gitmiyor.
Evlilikleri yolunda gitmiyor Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın evlilikleri yolunda gitmiyor.
Çok masraf yapıyor!

                                    Emina Sandal'ın ülkesi Sırbistan'a dönüp şarkıcılığa devam etmek istemesi evliliği bitirmenin bir nedeni olarak gösterilirken, şimdi de çok fazla masraf yapıyor olması ayrılık sebebi olarak iddia ediliyor.
Çok masraf yapıyor! Emina Sandal'ın ülkesi Sırbistan'a dönüp şarkıcılığa devam etmek istemesi evliliği bitirmenin bir nedeni olarak gösterilirken, şimdi de çok fazla masraf yapıyor olması ayrılık sebebi olarak iddia ediliyor.
Para yüzünden evi terk etti!

                                    2010 yılında oturmaya başladıkları Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarını neredeyse her yıl yeni baştan dekore ettirdiği iddia edilen Emina'nın masraflarıyla baş edemeyen Mustafa Sandal'ın evini terk ettiği de iddialar arasında yer alıyor.
Para yüzünden evi terk etti! 2010 yılında oturmaya başladıkları Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarını neredeyse her yıl yeni baştan dekore ettirdiği iddia edilen Emina'nın masraflarıyla baş edemeyen Mustafa Sandal'ın evini terk ettiği de iddialar arasında yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >