Ünlü çiftten kötü haber! Boşanma kararı aldılar

Boşanma
Boşanma

Mutlu evlilikleri ile herkesin gözdesi olan ünlü çift, boşanma kararı aldı!

Mutlu evlilikleri ile dikkatleri üzerine toplayan Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau çifti, ayrılık sürecine girdi.

Ayrılık sürecine girdi!
Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Mutlu evlilikleriyle Türkiye'deki hayranlarının takdirini toplayan ikili, Hollanda'da yayınlanan Prive adlı bir dergide çıkan habere göre ayrılık sürecine girdi.
Ayrılık sürecine girdi! Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Mutlu evlilikleriyle Türkiye'deki hayranlarının takdirini toplayan ikili, Hollanda'da yayınlanan Prive adlı bir dergide çıkan habere göre ayrılık sürecine girdi.
Eşinin soyadını kullanmıyor!
33 yaşındaki futbolcu, formasını giydiği Al Gharafa takımı için Katar'dayken Cabau da 2 yaşındaki oğulları Xess Xava ile Miami, Meksika, Londra ve Amsterdam'ı geziyor. Hollandalı oyuncu ve sunucu, Instagram'da eşinin soyadını da kullanmayı bıraktı.
Eşinin soyadını kullanmıyor! 33 yaşındaki futbolcu, formasını giydiği Al Gharafa takımı için Katar'dayken Cabau da 2 yaşındaki oğulları Xess Xava ile Miami, Meksika, Londra ve Amsterdam'ı geziyor. Hollandalı oyuncu ve sunucu, Instagram'da eşinin soyadını da kullanmayı bıraktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >