Ünlü gelinin ünlü abisi düğünde yok

Aslı Hünel
Aslı Hünel

Sanatçı Aslıhan Hünel, Savaş Fatin Yüksel ile Baltalimanı'ndaki Portex'te yapılan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Nikahı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı.

Sanatçı Aslıhan Hünel ve Savaş Fatin Yüksel'in düğün törenleri geçtiğimiz akşam yapıldı. Birçok ünlü konuğun davetli olduğu düğünde, gelinin abisi Saruhan Hünel'in olmaması dikkatlerden kaçmadı.

2 gelinlik giydi

                                    Aslıhan Hünel'in ilk gelinliği Ali Aslanoğlu imzası taşıyan, Fransız küpürü kullanılan bir gelinlik. 2. gelinliğin tasarımı ve dikimi ise Semih Doğruer'e ait.
2 gelinlik giydi Aslıhan Hünel'in ilk gelinliği Ali Aslanoğlu imzası taşıyan, Fransız küpürü kullanılan bir gelinlik. 2. gelinliğin tasarımı ve dikimi ise Semih Doğruer'e ait.
Balayı temmuz ayında

                                    Yoğun iş temposu nedeniyle balayı organizasyonları temmuz ayına alındı. Balayı için Bahamalar'a gidecek olan çift çok heyecanlı gözüküyordu.
Balayı temmuz ayında Yoğun iş temposu nedeniyle balayı organizasyonları temmuz ayına alındı. Balayı için Bahamalar'a gidecek olan çift çok heyecanlı gözüküyordu.
75 bin dolarlık tek taş

                                    Savaş Fatin Yurtsever eşi Aslı Hünel'e 75 bin dolarlık tek taş hediye etti.
75 bin dolarlık tek taş Savaş Fatin Yurtsever eşi Aslı Hünel'e 75 bin dolarlık tek taş hediye etti.

                                    Nikah kıyıldıktan sonra gelini alnından öpüp "Seni çok seviyorum, b,r ömür boyu aşkımsın" diyen Fatin Yurtsever davetlilerden büyük alkış aldı. Nikahtan sonra yemek ve eğlenceye gelen davetlilerden, Fatih Ürek, Alişan, Doğuş ve Safiye Soyman, sırası ile sahneye çıkarak şarkı söyledi.
Nikah kıyıldıktan sonra gelini alnından öpüp "Seni çok seviyorum, b,r ömür boyu aşkımsın" diyen Fatin Yurtsever davetlilerden büyük alkış aldı. Nikahtan sonra yemek ve eğlenceye gelen davetlilerden, Fatih Ürek, Alişan, Doğuş ve Safiye Soyman, sırası ile sahneye çıkarak şarkı söyledi.
Özel plakalı araç

                                    Özel bir araç firmasında çalışan damat Savaş Fatin Yurtsever, müstakbel eşine son model marka özel plakalı bir araç hediye etti.
Özel plakalı araç Özel bir araç firmasında çalışan damat Savaş Fatin Yurtsever, müstakbel eşine son model marka özel plakalı bir araç hediye etti.
Seda Sayan evliliğe tövbe etti

                                    Sahneye çıkan Seda Sayan, 'Dostum Dostum' şarkısını söyledi. Ayakkabısının altına Seda Sayan'ın ismini yazdığını belirten Aslı Hünel, "Seda ablamın ismini yazdım, ancak ilk silinen onun adı oldu. Allah kısmetini açtı galiba, benden sonra seni evlendiriyoruz" diyerek espri yaptı. Bu sözler karşısında kahkaha atan Sayan, "Aman Aslı, ben tövbe ettim. Bir daha evlenmem" dedi.
Seda Sayan evliliğe tövbe etti Sahneye çıkan Seda Sayan, 'Dostum Dostum' şarkısını söyledi. Ayakkabısının altına Seda Sayan'ın ismini yazdığını belirten Aslı Hünel, "Seda ablamın ismini yazdım, ancak ilk silinen onun adı oldu. Allah kısmetini açtı galiba, benden sonra seni evlendiriyoruz" diyerek espri yaptı. Bu sözler karşısında kahkaha atan Sayan, "Aman Aslı, ben tövbe ettim. Bir daha evlenmem" dedi.
Abisi düğünde yok
Gecenin en dikkat çeken ayrıntısı ise, gelinin ağabeyi Saruhan Hünel'in düğüne katılmaması oldu. Anne ve babası yanında olan Aslı Hünel, "Annem ve babam yanımda, benim için çok mutlu bir gün oldu. Ailem yanımda, ağabeyimin de yanımda olmasını çok isterdim, benim için her zaman kendisi değerlidir ve değerli olacaktır. Olmasını çok isterdim, ama ben biliyorum onun kalbi bizimle. Onu çok seviyorum" dedi.
Abisi düğünde yok Gecenin en dikkat çeken ayrıntısı ise, gelinin ağabeyi Saruhan Hünel'in düğüne katılmaması oldu. Anne ve babası yanında olan Aslı Hünel, "Annem ve babam yanımda, benim için çok mutlu bir gün oldu. Ailem yanımda, ağabeyimin de yanımda olmasını çok isterdim, benim için her zaman kendisi değerlidir ve değerli olacaktır. Olmasını çok isterdim, ama ben biliyorum onun kalbi bizimle. Onu çok seviyorum" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >