Ünlü hacker grubu NASA'yı hackledi: "NASA uzaylıların varlığını yakında açıklayacak"

​Ünlü hacker grubu NASA'yı hackledi: "NASA uzaylıların varlığını yakında açıklayacak"
​Ünlü hacker grubu NASA'yı hackledi: "NASA uzaylıların varlığını yakında açıklayacak"

Tüm dünyaca bilinen ünlü hacker grubu Anonymus'tan NASA ile ilgili çılgın bir iddia geldi.

Geçtiğimiz sene adından çokça söz ettiren Anonymus bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak Anonymus tüm dünyada yankılanan bir açıklamayla sessizliğini bozdu.

Dünyaca ünlü pek çok kurum ve organizasyona yönelik faaliyetleri ile bilinen ünlü hacker ekibinin hedefinde bu kez Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) vardı. Anonymus'un NASA'yla ilgili açıkladığı şey eğer doğru ise yer yerinden oynayabilir.

Dünya dışı varlıklar gerçek iddiası

NASA ile ilgili yeni bir video yayınlayan Anonymous, NASA'nın sözcülerinden Profesör Thomas Zurbuchen'in ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji komitesi toplantısında söz alarak, Dünya dışı karasal yaşamın, yani uzaylıların varlığını ilan ettiğini iddia etmekte. Anonymous'un açıkladığına göre Zurbuchen konuşmasında, "Medeniyetimiz, evrendeki yabancı hayatın kanıtlarını keşfetmenin eşiğinde" dediği bildirildi. Uzaylı yaşamı arayan tüm farklı faaliyetleri ve misyonları dikkate alarak, tarihteki en derin, keşfedilmemiş keşiflerden birini yapmanın eşiğindeyiz" ifadelerini kullanmış.

Üstelik bu kez söz konusu olan 'uzaylılar', çeşitli sıvıların içerisinde yaşayan mikroorganizmalar falan değil, baya baya gelişmiş, hatta uzayda yolculuk yapabilecek teknolojiye sahip canlılar.

NASA uzaylıların varlığını alıştıra alıştıra açıklayacak

İlk olarak kendi Güneş Sistemimiz içerisinde uzaylıları arayan NASA, daha sonrasında Kepler uzay teleskobu ile işi Güneş Sistemimizin dışına taşımız ve daha önceden de yine uzay araştırmaları adına tarihi bir açıklama niteliğinde olan, Dünyamız benzeri yeni 9 gezegenin bulunduğunu duyurmuştu. Bu duyuruyu ise uzayda bazı gezegenleri etrafında olan ve doğal yollar ile oluşamayacak şekildeki mega yapılar izlemişti. Hatta bu yapıların uzaylılar tarafından inşa edilmiş olabileceği gündeme gelmişti.

Yani uzun lafın kısası, NASA aslında tüm bu açıklamalar ile bizi asıl büyük şeye, yani uzaylıların varlığına hazırlıyor olabilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >