Ünlü illüzyonist Aref Ghafouri sağlığına kavuştu

Aref Ghafouri
Aref Ghafouri

Gösterilerinde kullandığı kobra yılanının kendisini ısırması sonucu tedavi için Mısır'a gönderilen illüzyonist Aref Ghafouri sağlığına kavuştu.

Gösterilerinde kullandığı 'kobra' cinsi yılan tarafından ısırılan, Türkiye'de serumu olmadığı için özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri'nin tedavisi, başkent Kahire'deki Kahire Üniversitesi'ne bağlı Qasr El Eyni Hospital'da yapılmıştı.

Gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşan Ghafouri, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Ghafouri, paylaşımına, "Allah'ın izniyle sizin de dualarınızla sağlığıma kavuştum, beni en zor anlarımda bile bırakmayan herkese çok teşekkür ederim" notunu ekledi.

İşte o paylaşım

Aref Ghafouri'nin paylaşımı
Aref Ghafouri'nin paylaşımı

Aref Ghafouri kimdir?

Aref Ghafouri
Aref Ghafouri

İran‘ın Urmiye şehrinde doğdu. Aslen Azerbaycan Türkü’dür. 11 yaşında iken amcasının ona gösteri yapmak için bir ampul kırıp yemesi, onun gösteri dünyasına girmesini sağladı. 18 yaşında bir sınav ile Türkiye’ye gelmeye karar verdi. İstanbul Teknik Üniversitesini kazandı.

Anadili gibi Türkçe konuşmayı 7 ay gibi kısa bir sürede öğrendi. Ortadoğu Teknik Üniversitesine geçme kararı alarak yeni adresi olan Ankara’ya doğru yol aldı. Geçiş yaptığı Ortadoğu Teknik Üniversitesinde Endüstriyel Tasarım bölümünü kazandı.

Ankara‘daki yaşantısında hem okuluna hem de mentalizme oldukça zaman ayıran Aref, zaman zaman Ankara’da yaptığı gösteriler ile de mentalizm alanındaki tecrübelerini geliştirmiş oldu. Tüm bu gelişmeler neticesinde kendini hazır hissettiği bir anda yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılma kararı aldı. Yarışmadan elde ettiği ikincilik ile kısa zamanda şöhreti yakaladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >