Ünlü isim Faik Öztürk, apar topar hastaneye kaldırıldı! İşte Öztürk'ün son durumu

Faik Öztürk
Faik Öztürk

Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün apar topar hastaneye kaldırılarak anjiyo olduğu ortaya çıktı.

Sanatçı Safiye Soyman'ın 56 yaşındaki hayat arkadaşı iş adamı Faik Öztürk, apar topar hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu öğrenildi.

Magazin D Yaz programına konuşan Faik Öztürk, "17 gün hastanede kaldım. Üzerimden sanki TIR geçti ama yiyecek ekmeğim varmış. Allah beni öldürmedi" açıklamasında bulundu.

Faik Öztürk
Faik Öztürk

Faik Öztürk kimdir?

Faik Öztürk
Faik Öztürk

13 Nisan 1962 tarihinde Elazığ Ağın'da doğdu. Babası İhsan Öztürk bir astsubaydı. Çankaya Lisesi'nde okudu. Lise ikinci sınıftayken okulu bıraktı. Ankara'daki İstanbul yolunda bir fabrikada tuvaletleri temizleyip yerleri silme işine girdi. Bir buçuk sene sonra muhasebecilik yapmaya başladı. 1982'de oradan ayrılırken, fabrikanın genel müdür yardımcısıydı. Gönül Türküleri adlı bir albüm yayımladı. Öztürk, bu albümden elde ettiği geliri şehit ailelerine armağan etti. İkinci albümün gelirini ise kekemelere bağışladı. Çıktığı televizyon programlarından kazandığı paralar ile de burs verip 21 çocuk okutuyor. Yaptığı bu işlerin yanında Ankara'da "Beyler Sofrası" diye; Yukarı Ayrancı Son Durak'ta bir lokanta ve Atakule'nin karşısındaki 4 katlı "Çorbacım" dükkanının sahibidir. Bunların yanı sıra, Dünya Bankası finanslı, yurt dışına ihraç işler yapmaktadır. Bazı firmaların Türkiye temsilcisi olarak askeriyeye malzeme teminleri olmaktadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >