Ünlü isim hastaneye kaldırıldı!

Arif  Sağ
Arif Sağ

Ünlü isimden kahreden haber! Hastaneye kaldırıldı

Sanatçı Arif Sağ, MESAM'da yaşanan gelişmeler yüzünden yoğun stres ve üzüntüye bağlı olarak rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırıldı
Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’ne (MESAM) Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı incelemeler neticesinde mevcut yönetim kurulunun yerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah'ı üye olarak atadı.
Hastaneye kaldırıldı Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’ne (MESAM) Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı incelemeler neticesinde mevcut yönetim kurulunun yerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah'ı üye olarak atadı.
Yoğun üzüntüye bağlı olduğu söyleniyor
Bu gelişmelerin ardından görevden alınan MESAM Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ'ı çok üzdü.  Sanatçı Arif Sağ, yoğun stres ve üzüntüye bağlı olarak rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Yoğun üzüntüye bağlı olduğu söyleniyor Bu gelişmelerin ardından görevden alınan MESAM Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ'ı çok üzdü. Sanatçı Arif Sağ, yoğun stres ve üzüntüye bağlı olarak rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >